8 Ulige måder at brænde kalorier denne sommer

Sommertid er alt om at nyde dig selv, så hvorfor svede det ud på gym hver dag? Ikke alene kan gymnastiksalen temperatur være temmelig uudholdeligt, men du vil blive buret inde i en bygning hele sommeren.

Så vi sammensat et par ulige måder, du kan brænde kalorier denne sommer - sans gym, selvfølgelig.

8 Ulige måder at brænde kalorier denne sommer

1. Bouncing

Fik en yoga bold sidder derhjemme? Hvis ikke, få en. Du kan bruge det som din komfortabelt sæde, når du ser TV, spise din middag, eller gør dit arbejde. Hver time, du bruger på at hoppe på bolden kan brænde mellem 50 og 100 kalorier, afhængigt af hvor kraftigt du hoppe.

2. Tapping

Folk, der har en vane med at fidgeting faktisk brænde flere kalorier hver dag, end dem, der sidder stille, så det er tid til at få fidgeting. Tapping din fod er en af ​​de bedste metoder til rastløs-brænding, og du kan brænde op til 100 kalorier på en time - selv om det kræver nogle Stampe-niveau aflytning. Selv bare forsigtigt at banke en time kan hjælpe dig med at forbrænde 50 kalorier eller deromkring.

3. vandkamp

Intet vil hjælpe dig med at køle ned fra sommervarmen bedre end en vandkamp, ​​og du får nogle store øvelse i samt. Du vil køre hele vejen rundt din græsplæne, dine arme vil pumpe, din krop vil blive dodging, og du vil brænde et par hundrede kalorier uden at tænke over det. Bare holde disse balloner flyve, og du er i for en forfriskende træning.

4. Køn

Missionær sex er bedre øvelse for manden, mens cowgirl position er ideel til damen. Mænd kan brænde omkring 350 kalorier i timen i missionærstillingen, og det er ikke umuligt for en 30-minutters tur i cowgirl stand til at brænde 200 eller flere kalorier. Tal om en fornøjelig måde at komme i form!

5. Shopping

Nu har du en undskyldning for at slentre rundt i storcenteret eller hit din foretrukne supermarked. Hvis du hastighed gå gennem supermarkedet eller mall - helst slæbningen omkring et par tunge ting - kan du få en god træning. Speed-walking under udførelsen gallon jugs mælk eller juice vil brænde op til 150 kalorier i timen - ikke dårligt for at få din ugentlige indkøb færdig!

6. Freeze

Mærkeligt nok, kan et koldt brusebad hjælpe dig med at forbrænde kalorier. Overophedning fra den kvælende sommer sol? Hop ind under bruseren og lade det kolde vand løbe over din krop. Det bliver nødt til at arbejde ekstra hårdt for at holde sig varm, og du vil ende med at brænde omkring 100 kalorier ekstra bare for at holde din kernetemperatur støt i indefrysning koldt brusebad.

7. Summer Rengøring

Den sidste ting du ønsker at gøre med din ferie dage er rent i huset, men det er et godt alternativ til din træning. Du kan brænde omkring 65 kalorier Vask af vinduer, 50 kalorier skrubbe ud badekarret, og en anden 200 kalorier eller så at give din indkørsel en grundig fejning og skrubning (ingen højtryksrenser - slange og børste kun). Ved den tid dit hus mousserende ren, vil du har arbejdet op en sved og brændte en god par kalorier.

8. Videospil

Du kan fortælle dine børn, "Gå udenfor og lege," men de kan være på noget. Video spil som Just Dance, Dance Dance Revolution, og Wii Sports få din krop bevæger sig, og du kan brænde en god 400 kalorier en time, hvis du rent faktisk danse i takt med sangen. Have det sjovt dans og følelse som en nar med dine børn, og komme i form også!

8 Ulige måder at brænde kalorier denne sommer

9 Sneaky måder at brænde flere kalorier