8 Typer af Svampe og deres sundhedsmæssige fordele

Der er mange typer af svampe, der tilbyder en lang liste af sundhedsmæssige fordele. Svampe er en mærkeligt udseende gruppe, der går under navnet svampe udtales, sjov gee eller sjov fyr. Hovedsagelig er det hverken en plante eller et dyr det er en svamp, deraf navnet gruppen. Selvom svampe ikke kan være en nummer et menu favorit du måske tænke to gange om at skubbe dem til side på din næste møde.

Bemærk: Hvis du har gigt ikke spiser svampe.

  1. Hvid Mushroom til vægttab og Prostata Cancer Prevention - Denne kategori omfatter den velkendte knap champignon, cremini og Portobello. Den hvide champignon har en speciel kulhydrat, Stokes den metaboliske ild og vedligeholder blodsukkeret. En stærk stofskifte betyder mere brændt fedt. Tre ounce per dag for fire til seks uger er blevet sagt at give betydeligt vægttab (dette betyder ikke, at motion og sund kost er ikke påkrævet). Disse svampe er også høj i selen, som ikke kun hjælper vægttab, men viser at have en positiv effekt på prostatakræft.
  2. Shiitake Kan Fight Tumorer - Disse flavorful, kødfulde svampe indeholder lentinan som er en naturlig anti-tumor-forbindelse. Det er blevet udviklet af det japanske i en fordelagtig anti-cancerbehandling. Til gengæld er det en glimrende kilde til D-vitamin og bekæmpelse af infektioner. Fire til fem ounces per dag anbefales.
  3. Reishi: Super Anti-'Shroom - denne svamp, der ligner en stor brun og hvid blomst lavet af træ, har følgende egenskaber: anti-cancer, anti-oxidant, anti-bakteriel, anti-virus og anti-svampe. Desuden Reishi svampe indeholder gandodermic syre, som hjælper med at reducere kolesterol, som igen kan sænke forhøjet blodtryk. Et par ounces per dag er et godt supplement til et måltid.
  4. Maitake for brystkræft - halvdelen af en kop om dagen af Maitake siges at være i stand til at feje systemet finde unormale celler og få dem til at selvdestruktion. Samtidig kan disse trumpeting bushels udløse kroppen til at frigive killer immunsystemceller.
  5. Østers for HIV - Oyster svampe bliver undersøgt som en mulig forsvar mod HIV. På grund af sin høje antioxidant forbindelser, kan disse svampe være en livreddende ingrediens.
  6. Kantarel: The Other Anti 'Shroom - ligne en enkelt mini-trompet denne svamp har været forbundet med antimikrobielle, bakterie- og svampe egenskaber. De er også høj i vitamin C, D og kalium.
  7. Porcini for Anti-Inflammation - en kødfulde svampe svarende til Portabello er blevet anvendt som et vellykket anti-inflammatorisk. Den indeholder forbindelsen ergosterol, som er i stand til cytotoksicitet, som er den proces at angribe fjendtlige celler.
  8. Shimeji Fights Tumorer Astma og mere - Det er de små renteloft, lange stammede arter, der kan findes i mange asiatiske supper eller som garniture. Vær sikker og være meget opmærksomme på denne ene, da det indeholder beta-glucaner. Ifølge National Cancer Institute of Japan denne forbindelse er et vellykket middel til at forsinke og ødelægge voksende tumorer. Shimeji svampe kan også hjælpe diabetes, astma og visse allergier ved at styrke immunforsvaret og øge sine helbredende evner.