8 tips til at vælge den rigtige Gym

Når det kommer til at gøre udøvelsen del af din rutine, at finde et motionscenter, der opfylder dine behov og forventninger, kan spille en stor rolle i din vilje til at arbejde ud, og for motivation til at være konsekvent. Før du forpligte sig til en langvarig medlemskab, tage en tur i gymnastiksalen ved hjælp af denne liste som en guide til hvad man skal kigge efter, så spørg, og forventer af et anlæg.

1. Placering

En 45 minutters træning plus 30 minutter til og fra gym hver dag lyder ikke som en opskrift på succes. Tænk over, når du er tilbøjelige til at udøve og overveje et anlæg tæt på hjemmet eller din arbejdsplads. Hvis kørsel til gymnastik bliver en besvær, vil det også blive din første undskyldning for at springe en træning.

8 tips til at vælge den rigtige Gym

2. Timer

Hvis du planlægger at udøve før arbejde, men dørene til gymnastiksalen ikke åbne indtil 9 om morgenen, er det ikke kommer til at gøre dig meget godt. Det er også vigtigt at overveje aften, weekend og ferie timer, der kan kompromittere din træning tidsplan.

3. Pris

Overvej først initiation gebyrer og månedlige afgifter. Derefter spørger hvad der er inkluderet i denne pris. Får du en fitness vurdering, personlig træning, eller adgang til fitness klasser? Må spørge om rabatter eller særlige pakker, der tilbydes. Må ikke bliver låst fast i en langsigtet kontrakt med kostbare opsigelse gebyrer.

4. Rengøring

To afslørende tegn på gym renlighed: badeværelser og hjørnerne. Hvis badeværelset er Gråbåndet og der er snavs eller støv-gækkebreve i hjørnerne, vedligeholdelse er et problem. Et andet punkt at tage til efterretning: alle faciliteter bør give et middel til desinfektion af udstyr efter brug. Kig efter gym klude eller en sprayflaske og håndklæder, og se, om nogen rent faktisk bruger dem.

5. Udstyr og Klasser

Leder du efter en bestemt gruppe fitness klasse eller foretrækker du en bestemt type udstyr? Tour faciliteten og bede om at se det udstyr og klasser, der tilbydes. Opfølgning ved at vurdere kvaliteten af ​​det udstyr og instruktører til rådighed. Også, afhente en kopi af klasse tidsplan for at være sikker på at du er i stand til at deltage i undervisningen, når de bliver tilbudt.
6. Faciliteter

Kan du nyde svømning eller pick-up basketball? Hvis ja, så tjek kvaliteten og tilgængeligheden af ​​swimmingpool og basketballbaner. Andre overvejelser kan omfatte udendørs felter, parkering, børnepasning, og omklædningsrum.

7. Brug

Mens touring anlægget eller taler med en repræsentant medlemskab, spørger om antallet af mennesker, der bruger anlægget, og når de gør. Den træning, du har planlagt for 06:00 kunne falde sammen med højden af ​​trafikken på udstyret og maskiner. Det kunne dreje en 30 minutters træning i en time af venter rundt i stedet for at arbejde ud.

8. Prøveperiode

Sidst men måske vigtigst, bede om en uge eller to af adgang til faciliteten før at forpligte sig til en medlemskabet. Dette vil give dig mulighed for at få en fornemmelse for det personale, andre medlemmer, og atmosfæren i rummet.

Når du har turneret faciliteten, spurgte alle de vigtige spørgsmål, og har givet stedet en prøvekørsel, kan du være sikker i gymnastiksalen, du vælger.