8 tips Hvordan ikke at blive en mor for din mand

Mange kvinder flyttes ved, de har to børn - et barn og en mand. I nogen tid, de ikke kan se noget galt med det. Og de er ikke engang klar over, deres nagende påvirker ikke kun ægtefællen, men hele forholdet.

8 tips Hvordan ikke at blive en mor for din mand

»Min mand skal vide alt hundrede gange igen og igen - for at være sikker. Han er i stand til at dø af sult i nærheden af ​​en fuld køleskab! " Sådanne kvinder klager er ikke ualmindelige. Vi tror ikke, at mindst en tilsvarende tilfælde af dødsfald blev registreret i politiets rapporter. Men én ting, vi ved med sikkerhed - når en kvinde opfører sig som en "mommy", det er farligt for hende psykisk og seksuel sundhed.

Først, når du altid behandle din mand som et barn, risikerer du at glemme alt om kvalitet sex. I bedste fald er det i et øjebliks varsel bliver til kedelige tilbagegående bevægelser under et tæppe i mørke.

For det andet, psykologer siger, at ønsket om at kontrollere en anden person, kørt til det absurde, omdannes til ønsket om at dræbe formålet med tilsynet: i dette tilfælde vil du ikke behøver at bekymre dig, at han før eller senere vil afbryde snor, som Han bliver holdt. Ønsker du at lære det fra din egen erfaring?

Så nedenfor finder du otte tips til, hvordan ikke at blive en mor for din mand ud af sin elskede hustru.

  1. Om morgenen, ikke opfører sig, som om din mand var en børnehave barn, som du giver væk til en fjendtlig pædagog med en smerte i dit hjerte. Ingen grund til at rette sin krave eller tørklæde, give ham et lommetørklæde og stille det samme spørgsmål, "Skat, har du fik nøglen, penge, mobiltelefon?"
  2. Forsøg ikke at kontrollere ham. Aldrig tvinge ham til at fortælle dig, med hvem og om, hvad han lige har talt i telefon, og hvad den samtalepartner har svaret ham. Ellers stedet for en føjelig dreng-mand vil du få en teenager, der vil fortælle dig en tusind ligger lige for at sikre, at du ikke er stikke næsen ind i hans affærer og ikke bryder det hellige - sin frihed.
  3. "Ring til mig, når du kommer, eller jeg bekymre ',' Du må ikke drikke kaffe på tom mave, få noget at spise", "Ikke bo for længe!" - Slette disse og lignende vendinger fra dit ordforråd, og ikke klukke over din mand som en høne, hvis du ønsker at holde lidenskab i dit forhold.
  4. Kør ikke din mand i et hjørne, når det kommer til nogen planer. Lad ham en chance for at manøvrere - ikke beslutte for to, hvor og hvordan du vil bruge din fritid.
  5. Du må ikke gøre ham til ansvar for enhver periode, som han tilbragte uden dig, medmindre manden selv ikke noget imod at dele den med dig (hvis du blev gift for nylig, giver det mening at diskutere familielivet for at undgå forvirring).
  6. Spørg ikke din elskede for én og samme ting mere end to gange. Ellers vil han automatisk "slukke" og ignorere dine ord, og automatisk 'tænder' i slutningen af ​​din brændende tale.
  7. Husk, at når en mand tager dig og din omsorg for givet (solen skinner, TV virker, er du madlavning middag, vask, rengøring - at give fuld service), vil du vække ham den samme følelse af, at han har for sin mor, men ikke den elskede kvinde.
  8. Og vigtigste - fra tid til anden opfører så din mand vil have lyst til at tage sig af dig.