8 Tegn på Loser

Hvorfor nogle har alt og andre, ikke mindre intelligente og i stand, har ikke noget? Manuskriptforfatter og forfatter til Richard Nixons taler, Benjamin Stein, formuleret 8 forskelle mellem succesfulde mennesker og håbløse tabere.

8 Tegn på Loser

Hvis du er generet med spørgsmålet om, hvorfor den ven, der er uddannet fra University med udmærkelse, ligesom dig, arbejder nu som direktør for et større finansielt selskab, og du giver banklån som en ekspedient, se på dig selv nøje. Måske du har nogle af følgende tegn?

1. Self-bedrag

Mange mennesker ikke lykkes, fordi de bygger forfængelige illusioner. De bedrage sig selv ved ønsketænkning, overdrive deres egen betydning, eller tværtimod, begrunder deres dovenskab med sætninger som "Det vil ikke arbejde", "Jeg kan ikke gøre det."

2. ineffektivitet

Sidder på sofaen, vil du ikke opnå succes. Et sted i livet opnås gennem løbende arbejde med dig selv og dine mål. Succes er erhvervet som et resultat af hårdt arbejde. Tabere stole på deres talent, ikke at vide, at den let kan ødelægges. Verden har nok genier og veluddannede mennesker, men kun dem, der er villige til at arbejde hårdt lykkes.

3. manglende respekt for venner

Tabere ved ikke, hvordan man opbygger varme og venlige relationer. De er venlig og høflig til dem, der behandler dem ned, men er ofte uhøfligt og afvisende med venner.

4. III manerer

Tabere er uhøfligt og bevidst forsømmer offentlige moral. De er med vilje for sent til møder, ignorere aftaler, aldrig takke for gaver og tjenesteydelser. Og, selvfølgelig, tabere aldrig indrømme deres fejl.

5. Dårlig smag i tøj

Tabere kjole skødesløst, de kommer til en samtale iført det samme tøj, som de bærer på en bar med venner, vises receptioner i jeans, i betragtning af at de viser deres foragt af mode denne måde. Men ifølge Stein, denne adfærd viser, at taberne ikke hører til her.

6. surhed

Tabere altid bære en maske af utilfredshed i ansigtet. De kan ikke lide noget, alle omkring er et fjols eller slyngel. De ser sammensværgelse og fangst i alt.

7. Unødvendige tvister

Tabere gerne argumentere. Og det er ligegyldigt, hvad emnet er - de kan lide at argumentere for af hensyn til argumentet. Formålet med diskussionen er ikke at bevise deres rigtighed (tabere har ikke brug for det), men for at vise, øvelse i retorik.

8. Sætte off til senere

Tabere ikke kan og ikke ønsker at prioritere. De ved aldrig, hvor du skal starte, hvad der er altafgørende, og hvad der ikke er. Derfor er de ofte sprede deres energi gør flere ting på én gang, og ingen af ​​dem er afsluttet.

Hvis du finder mindst to af disse symptomer i dig selv, tage handling med det samme!