8 Sund Tips til Smide en London Olympics Party

Med OL i 2012 over os, London-tema fester og visning partier er ved at begynde. Og hvis du ønsker at smide dine egne engelsk shindig, ikke ærgre sig, der er mere til engelsk billetpris end blot hyrdens pie. Vi hjælper dig med at fejre uden beklagelse.

1. Fish & Chips

Selvom typisk en skål af mel-voldsramte, dyb-stegt fisk serveret med "chips" eller stegte kartofler, kan du lysne det ved at tjene bagt sweet potato fries (fuld af beta-caroten, en forløber for vitamin A) med hjemmelavede bagt fisk pinde . Og sørg for at du spiser det den rigtige engelske måde: ved at krydre den med malt eddike.

2. Ploughman frokost

En regelmæssig smule pub grub, ploughman er et stykke cheddar ost, relish og syltede løg serveret på et stykke hjertelig brød. Du kan bruge en fedtreduceret ost og fuldkorn ristede baguette skiver til at skære kalorier og op fiberen.

8 Sund Tips til Smide en London Olympics Party

3. Bangers & Mash

Bangers og mask simpelthen kartoffelmos og pølse - som normalt højt indhold af fedt og kalorier. Du kan skråstreg næsten halvdelen af ​​fedt i pølsen ved at servere kalkun eller kylling pølse. "Healthify" de Mos 'taters ved at erstatte halvdelen af ​​de hvide kartofler med dampet blomkål, og derefter gå let på smør og bruge skummetmælk til at piske denne traditionelle favorit.

4. Ost & "Kiks"

Kiks kan betyde brød, kage, småkager, kiks, eller faktiske kiks. Du bør vælge hel-hvede-versioner af disse for ekstra næringsstoffer. Cheshire, Wensleydale, Cheddar, Double Gloucester, og Stilton er populære engelske oste, men prøv betjener en ost plade med reduceret fedtindhold versioner af dem (hvis tilgængelig) samt andre oste dine gæster kan lide.

5. Røget, saltet, tørret fisk

Disse lækre engelske hæfteklammer allerede sunde, fordi de er magert kilder til protein! Røget laks ville helt sikkert være en crowd-pleaser.

6. stegt kød

Brændt oksekød, lam, svinekød og vildt kød er populære i Storbritannien. Du kan vælge magre udskæringer og tråd på spyd sammen med masser af veggies at træffe sunde grillspyd til at grille.

7. Te

En række velsmagende te nydes i London og Storbritannien er kendt som en nation af te-drikkende. Heldigvis, te er kalorie-fri, og der er et stort udvalg at vælge imellem.

8. Øl

Londonere deler en stor øl-drikke tradition, og deres pubber typisk tjene lette ales og lagers samt mørke ales og stouts fra fadøl og halv-pint. Lette øl vil være din bedste satsning, hvis du forsøger at holde slanke og slanke ligesom de olympiske atleter.

Hvis du ikke kaste partiet

Hvis du deltager i et parti og ikke har kontrol over, hvad der er tjent, skal du sørge for at have en let snack på forhånd, og medbringe din egen lean parabol til at dele med gruppen. At bringe en veggie eller frugt plade vil sikre du har en sund go-to snack der og vil helt sikkert imponere værten.

Lad spillet begynde!