8 Pilates øvelser med Foam Roller

Et skum rulle en platform, der anvendes til strækninger og øvelser. Core styrkelse, abdominal træning og ben toning fra rullen giver dem stræber efter at perfektionere og nå deres Pilates mål en god grund til at prøve det.

Pilates øvelse Group # 1

Denne liste giver lavere krop Pilates øvelser, der målrettet overvejende på toning besværlige områder for de fleste mennesker. Skummet rulle tilbyder support på flere kropsstillinger, hvilket giver et stationært punkt at forlænge benene fra.

  • Placer skum rulle under den midterste del, mens om nedad. Holde arme og overkrop i en afslappet position, men forbliver stadig på jorden, bøje begge ben ved at bringe begge hæle mod de glute muskler. Touch ankler, holde benene bøjet og løft den lavere instans, mens du holder denne stilling. Dette giver en forstrækning og kerne styrke øvelse sammen.
  • Ligger i samme situation som anført ovenfor med skum rulle placeret på samme sted, glatte begge ben ud og samtidig holde anklerne rørende. Løft benene ud af jorden så højt som de vil strække sig. Gentag dette forslag til en anden glute og core øvelse, eller at strække ud kernen og midtersektionen før en træning.
  • Antag den samme position som i de to foregående øvelser. Denne øvelse vil efterligne det første, undtagen kun ét ben vil gøre op og ned bevægelse i den bøjede stilling, der tilbyder en isoleret glute øvelse én side ad gangen.

Pilates øvelse Group # 2

Skummet rulle tilbyder mange overkroppen Pilates øvelser så godt. Her er et par traditionelle øvelser og alternative strækker metoder.

  • Kom i den traditionelle push up position ved at holde på rullen med begge hænder. Stabiliser den nederste halvdel af kroppen ved at hvile på enten knæ og fødder. Udvidelse af hele kroppen og bruge fødderne vil give en mere intens triceps øvelse. Prøv at bruge alternative greb afstande ved at placere begge hænder videre eller tættere sammen for isolerede bryst og triceps øvelser.
  • Placer skum rulle under hofterne, mens nedad. Hvil i en push up position med hele torso rører jorden. Derefter ser op mod loftet og arch kroppen opad for en komplet overkroppen motion. Hold stillingen så længe som muligt for at styrke kernen og abdominal sektion.
  • Sid på rullen og placere begge hænder bag kroppen for stabilitet. Kig op og tilbage, mens overordnede ryggen for en kiste stretching øvelse. Gentag motion flere gange eller hold stillingen i længere tid.

Pilates Exercise Group # 3

Med fokus på mavemusklerne, mange mennesker finder skummet rulle til Pilates for at være et effektivt alternativ til en flad mat.

  • Placer rullen på gulvet og lå på den lodret, så den dækker længden fra balderne til lavere hals. Udfør crunches eller sidde-ups i denne stilling i styret, ikke-hals belaste maveøvelser.
  • I samme situation som anført ovenfor, udføre lige ben elevatorer eller omvendt crunches ved at bringe begge knæ mod ansigtet. Hold en af ​​disse positioner på den sidste gentagelse i hvert sæt for en ekstra grundig øvelse.