8 par sko enhver kvinde bør have

Kun få kvinder har aldrig hørt om en basisgarderobe. Et par klassiske bukser, et par bluser og trøjer, en lang nederdel, en lille sort kjole ... Den komfort skabt "base" er indlysende - der er altid noget at bære, behøver du ikke travlt med at prøve dette eller hint bluse på fordi ejeren af ​​den basisgarderobe allerede har prøvet alt på forhånd og ved, hvilken nederdel eller bukser den er kombineret med udmærket. Men hvis mange mennesker har en grundlæggende garderobe af tøj, begrebet grundlæggende sko "garderobe" er ikke kendt for alle. Lad os snakke om, hvad slags sko er det ønskeligt for enhver fashionista at have.

8 par sko enhver kvinde bør have

Da det ikke er uden varmt, kan vi begynde med varmt fodtøj.

1. Støvler med hæle (for vinteren)

8 par sko enhver kvinde bør have

Den perfekte farve af disse støvler er sort, for eksempel mørk grå eller mørk brun. Autentisk læder kombineret med pels vil holde fødderne varme, og det enkle design - en høj smal bootleg, mangel på lyse detaljer som nitter, dekorative lynlåse, hems, farvede indsætter - tillader at kombinere denne fodtøj med næsten ethvert billede. Enhver farve, samt næsten alle modeller af bukser, nederdele, kjoler, mange modeller af overtøj - det er noget, som du vil være i stand til at kombinere vinterstøvler på hælene.

2. støvler på en flad sål (for vinteren)

8 par sko enhver kvinde bør have

Materialet af skoene skal helst være den samme som i det foregående tilfælde: læder + pels. Flade såler betyde større handlefrihed end hælene, og derfor kan du vælge den model til din smag - med et foldet bootleg, montering tæt til benet, og nåede midten af ​​kalv eller næsten til knæet, med blonder eller en lynlås.

3. Demi støvler

8 par sko enhver kvinde bør have

Støvler til efteråret og foråret sæson kan ikke kun sort eller meget mørk, men også mere "levende" - mørk blå, rødbrun eller mørkegrøn. Højden op til midten af ​​læggen plus en lille behagelig hæl, samt tilstedeværelsen af ​​en belægning vand - det er præcis, hvad du har brug for regnvejr.

4. Ankelstøvler

8 par sko enhver kvinde bør have

De er varmere end sko og lige så gode i form af elegance. Ankel støvler er blevet en del af en fashionista liv. Det er op til dig at vælge enten den gennemsnitlige højde af hælen eller en høj hæl, blonder eller en lynlås. Sort, brun, mørkeblå, vil grå (fra lys til mørk) eller beige ankelstøvler passer til næsten ethvert outfit.

5. Classic båd sko

8 par sko enhver kvinde bør have

Båd sko med en hæl (det er ikke vigtigt, om de har en snæver trekantet tåkappe eller en afrundet en, det vigtigste er, om den er lukket) er en reel lifesaver for enhver kvinde! Dog bør du vælge høj kvalitet og dyrere modeller, helst fra en naturlig glat læder - i dette tilfælde, kan du være sikker på, at købet vil vare mere end en sæson. Det anbefales at have to sådanne par i et klædeskab - en sort og den anden beige (eller nøgen); det er ligegyldigt, om de er matte eller lakeret.

Hvis den finansielle situation ikke tillader dig at have to par på en gang, er det bedre at vælge sorte sko - de ser nice med alt uden undtagelse, og desuden de tillader iført strømpebukser af nøgen og sort farve, som er umuligt med beige eller nude sko.

6. Flade sko

8 par sko enhver kvinde bør have

Flade sko er elsket af mange. De er praktiske og praktiske sko, der tillader ubesværet i de venlige sammenkomster både på landet og mens shopping eller gå rundt i byen. Lige som det er tilfældet med klassiske sko, er det ønskeligt at have to par balletsko - (. Beige, creme, farve af smeltet mælk m.fl.) sort eller mørke og lyse. Hvis dette ikke er muligt, skal du vælge noget gennemsnit i farver - brun, grå, marineblå, eller neutral beige igen.

7. Sandals

8 par sko enhver kvinde bør have

Bright farvede sandaler med remme er en sand symbol på sommer! De har en flad sål, en lille hæl eller kile hæle - det afhænger af dine præferencer, men mindst et par af disse smukke åbne sko bør findes i enhver fashionista hjem.

8. Sportssko

8 par sko enhver kvinde bør have

Selvfølgelig, glem ikke om sport - komfortable sneakers eller løbesko med en god dæmpning sål bør være i vente for jogging eller andre sportsaktiviteter.