8 nødvendige skridt til effektiv præstation Feedback

8 nødvendige skridt til effektiv præstation Feedback
Giver medarbejderne med effektiv feedback ydeevne tjener mange vigtige formål, men det er et område, hvor ledere ofte brug for lidt coaching og vejledning fra HR-medarbejdere i deres organisationer. Bare fortælle en medarbejder noget lignende "du behøver at gøre det bedre!" Er ikke rigtig effektiv feedback, og forventes ikke at føre til den ønskede ændring.

Forudsat Feedback der virker: 8 vigtige skridt

For at give mening, feedback skal være meget konkret og fokuseret på de præcise omstændigheder, hvor der er behov forandring.

  1. Beskriv situationen. Fortæl medarbejderen præcis, hvad du har observeret det er et problem. Undgå almindeligheder. I stedet beskriver det specifikke problem, som du har observeret, at skal ændres. Husk, at du ikke har overholdt "doven". Det er ikke konkret nok. Hvis din opfattelse er, at en medarbejder er doven, så spørg dig selv, hvad du så medarbejderen gør, der førte dig til at drage denne konklusion. Det er ting, du skal beskrive.
  2. Spørg efter medarbejderens opfattelse af situationen. Processen med at give feedback bør inddrage tovejskommunikation. Du har muligvis ikke alle de faktiske omstændigheder eller kender til formildende omstændigheder. Ved at spørge medarbejderen for hans eller hendes mening, er du formidle, at du ikke allerede har gjort op dit sind om, hvad der skete uden at være villig til at lytte til hans eller hendes side af historien.
  3. Nå en forståelse af situationen. I stedet for at fokusere på, hvad medarbejderen skulle have gjort, eller hvad virksomheden skulle have givet, fokus på at nå til enighed om, hvad der skete. Du kan ikke ændre, hvad der skete i fortiden, men du skal finde fælles fodslag, før du kan begynde at bevæge sig fremad.
  4. Udvikle en handlingsplan for at løse situationen. Kom op med en plan, der vil blive gennemført som en måde at sikre, at problemet ikke fortsætter i fremtiden. Hvis en plan performance forbedringer er påkrævet, bør der gives til medarbejderen på dette tidspunkt.
  5. Kontroller medarbejderens forståelse af, hvordan at løse situationen. Få medarbejderen til at sætte ord på, hvad han eller hun vil gøre (eller stoppe med at gøre) som følge af feedback ydeevne samtale, samt de ændringer, der finder sted som følge af samtalen.
  6. Accepterer at følge op senere for at foretage visse situationen er blevet løst. Sæt en forventning med medarbejderen, at du vil kontrollere tilbage i at sikre, at tingene har ændret sig, og / eller er i bedring. Dette er vigtigt, så medarbejderne ikke kan forlade samtalen tænker, at de ikke virkelig har brug for at gøre noget.
  7. Følg op med medarbejderen. Følge op på dit løfte om at følge op.
  8. Giv feedback - positiv eller negativ som garanteret Når du følger op, giver medarbejderen yderligere feedback, som besidder en særlig ros til forbedringer og ekstra ydeevne tilbagemeldinger hvor forbedringer stadig er behov for..

Resultater Værd

Mens du tager denne tilgang til feedback ydeevne tager lidt længere tid end at lave generelle udtalelser, droppe hints, eller bare ignorere problemer, fordelene er indsatsen værd. Som HR professionelle, hjælper vejlederne i din virksomhed mestre kunsten at give effektiv feedback medarbejder kan gå en lang vej mod at forbedre moralen, øge medarbejder fastholdelse og nedbringe unødvendig klager.