8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Vi har valgt de mest spektakulære outfits fra verden brude modedesignere.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Måske er det om sommeren - den hotteste bryllup sæson - at modehuse demonstrere deres mest fremragende værker. Desuden sommermånederne har næsten ingen begrænsninger - kjolen bør kun være obskønt smukt, mens der i den kolde årstid, du har brug for at skjule de strømmende stof under et fåreskind jakke.

Vera Wang BRIDAL INDSAMLING / SPRING 2015

Den amerikanske designer seneste kollektion præsenterer lyse, luftige silhuetter - havfrue, A-line, Empire og puffede nederdele, der er allerede blevet Vera speciale.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Der er masser at vælge imellem i samlingen, men måske den mest fremtrædende punkt på dagsordenen er kjole med en knælang nederdel. Benene bliver afsløret i stilfuld, anti-klassisk måde, og samtidig er skjult under et slør af stof. Al opmærksomhed er givet til komplekse multi-level nederdel; overdelen ikke stjæler opmærksomheden - en stor mulighed for dem, der føler, at det mest fordelagtige at afsløre ben i stedet for bryster.

Berta Brude Summer 2014

Den israelske mærke specialitet er en kombination af blonder og perler. Kjoler fra Berta Bridal er måske den mest feminine - alle outfits fuldt understrege silhuet og brudens kurver. Imidlertid er dette mærke fokuseret på model standarder - sammen med at understrege fordelene, vil kjolen også gøre fejlene mærkbar. Men disse kjoler er værd at gå på en diæt.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler


8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Pronovias 2015 BRIDAL COLLECTION

Den spanske mærke synes at have besat den niche af "glatte" kjoler. Satin kjoler a la Askepot er en trumf af modehuset denne sæson. Ud over klassiske kjoler i behersket engelsk stil, indeholder samlingen en række forskellige silhuetter og teksturer. Men glatte satin kjoler er en innovativ trend for Pronovias.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

En af de mest luksuriøse dem - beskedne ved første øjekast, men komplekse og multi-niveau ved et nærmere kig - er BERNADETTE kjole. Det er en ideel løsning for en aristokratisk bryllup, uden unødig pretentiousness, men med kongelig værdighed.

ELIE SAAB SPRING SUMMER 2014

Den libanesiske modedesigner har sin egen linje af brudekjoler til Pronovias, men mærkets uafhængig kollektion har også tøj til denne lejlighed. Kronen af ​​samlingen er dette virkelig magisk gennemskinnelig kjole. En fantastisk floral applique hele kjolen giver det indtryk, at bruden er blevet overøst med kronblade af flerårige dyrebare blomster. Desuden, takket være det nederste lag af kjolen kød-farvet, ser det ud til, at der ikke er noget stof på kroppen - som om bruden er omsluttet af stjernestøv. Kjolen ligner en dragt af en nymfe - så overjordisk er dens tekstur.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Zuhair Murad ægteskab / 2015

Her er en anden, ikke mindre talentfulde libanesiske designer. Kjoler af hans varemærke er en af ​​de dyreste i brude modebranchen. Men kan du give nogen penge til disse kjoler. Det er svært at vælge en fra den seneste Zuhair Murad samling: alle kjoler er reelle kunstværker. Du vil måske bemærke, at Zuhair Murad, samt Elie Saab, er inspireret af lys blomsterarter applikationsbroderi. Men hans libanesiske kollega stadig gjorde denne idé mere fordelagtige. Derfor er den bedste i Zuhair Murad kollektion er formentlig Ashley kjole. Det er en påfugl kjole med en sort nederdel over knæet, efterlader en luksuriøs spor - mærkets visitkort.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Yolan Cris WEDDING COLLECTION 2014

Den spanske mærke skabt af to søstre - Yolanda og Cristina - har længe fået status af de mest avantgarde i verden af ​​brude mode. Oprettelse deres kjoler, designerne legende blande epoker, stilarter og subkulturer. Det er svært at finde et andet mærke så eklektisk. Vintage motiver, Boho elementer, hippie mønstre, rock 'n' roll chic, og boheme charme køre igennem hele kollektionen, og alt dette kan kombineres i en kjole.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Riki Dalal brudekjoler COLLECTION 2014

Indsamlingen af ​​de israelske mærke bruger rhinestones og krystaller, perle perler og håndlavede kniplinger. Mærket foretrækker havfrue silhuet. Det farveskema er sne-hvid, uden nuancer af elfenben. Det mest usædvanlige kjole af samlingen er den med en blonde top-krave. Det beviser, at et klæde der dækker den maksimale af kroppen kan være til tider sexet end en med en dyb halsudskæring.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler

Julie Vino COLLECTION 2014

Denne designer skaber kjoler som gudinder i det gamle Grækenland. Hvis Aphrodite gift i det XXI århundrede, ville hun sandsynligvis gå til Julie Vino boutique. De nyeste modeller af samlingen udmærker sig ved et ædelmetal guld trimning. En stram kjole understreger silhuet, og en dobbelt nederdel skaber et nøglehul effekt: stoffet falder på gulvet ligesom flere gardiner, så et skarpt øje at lægge mærke til benene.

8 Mest trendy Sommer Brudekjoler


8 Mest trendy Sommer Brudekjoler


Men for alle stoffet play, outfit ser ganske konservative. Spalterne her er bare en uskyldig prank. Og, selvfølgelig, en chance demonstrere flere påklædning: den grundlæggende nederdel skjuler sin forkortede kopi, broderet med gyldne ornamenter matcher den overordnede stil.