8 måder at spise sundt på et Budget

Det er ofte blevet sagt, at spise sundt er for dyrt. Dette er simpelthen ikke sandt. Med et par strategier, kan du spare penge og samtidig undgår ekstra pounds.

Frosne Frugt og grønt

Indkøb frosne produkter er en glimrende og billig måde at holde sig til den nye MyPlate, som understreger en plade, der er halvt fyldt med frugt og grøntsager. Frugt og grøntsager er frosset under spidsbelastning af deres modenhed - næsten umiddelbart efter de er høstet - låsning i vitale næringsstoffer og smag. Frosne produkter er billige (ofte så lavt som $ 1 pr pose) og meget praktisk. Steam veggies i mikrobølgeovn eller tilføje frossen frugt til smoothies eller korn.

Kig efter Ugentlige Specials & Kuponer

Planlæg en uges måltider og shop for ingredienser baseret på, hvad fødevarer er noteret på din lokale købmand, der uge. Også klippe kuponer fra aviser eller printe dem direkte ud af internettet.

8 måder at spise sundt på et Budget
Shop på landbrugsmarkeder

Ikke blot vil du finde et bredt udvalg af lokalt dyrkede frugter, grøntsager og korn fødevarer, kan du også finde lokale kød, mejeriprodukter og æg. Fødevarer på landmændenes markeder er ofte billigere, mindre forarbejdet, mere smagfuld og miljøvenlig. Du kan også kontrollere, om der er et community-støttet landbrug (CSA) i nærheden af ​​dig - disse programmer giver dig mulighed for at modtage en ugentlig del af en lokal farm friske frugter og grøntsager.

Plant en Garden

Hvis du har tid og rum, så prøv din hånd på havearbejde. Opstarten omkostninger er minimal og kan let opvejes med den mængde råvarer, du får efter din første høst. Mange byer har nu samfund haver, hvor du kan bruge den plads gratis.

Køb i bulk

Køb i bulk-mad sektion og spare penge på basisfødevarer som du ofte bruger, og har en lang holdbarhed, herunder pasta, gryn, mel, nødder og tørret frugt. Du kan vælge det nøjagtige beløb, du har brug for (mindre spild = flere penge i lommen), og enhedsprisen er normalt billigere, fordi der er mindre emballage.

8 måder at spise sundt på et Budget
Befriend Bønner

Ikke alene er bønner yderst tegnebog med børn, de er også et næringsstof kraftcenter. Bønner er en lækker, meatless proteinkilde med en kop pakning så meget som 16 gram sult-kampene protein. De er også fyldt med fiber, jern, folat, calcium, kalium og magnesium. Både tørrede og konserverede bønner er yderst økonomisk og overraskende alsidig. Tørrede bønner er den billigste, men kræver lidt mere tid og forberedelse, da de skal være gennemblødt natten over. Dåse bønner fungerer godt for folk, der er spændt for tid eller værdi bekvemmelighed.

Go Generisk

Varemærke-poster koster normalt mere, og store-mærke / generiske fødevarer væsentlige er identiske med deres pricier varemærke-modstykker.

Køb mindre kød

Kød kan være dyrt og højt indhold af kalorier, total fedt, mættet fedt og cholesterol. Til formål at gøre kødet mere af en "smag-forstærker" i dine retter, og gøre årstidens frugt og grønt stjernerne i din plade. Du kan stadig nyde små portioner kød, men vælge magre udskæringer og kog dem med lidt / uden tilsat fedt at holde din talje trim og din tegnebog fedt.

Også huske på nogle grundlæggende tips. Lav en indkøbsliste og holde sig til det. Aldrig shop sulten. Forbruge en række fødevarer i passende portioner. Spis mere langsomt og stoppe, når du er fuld. Disse tips, i modsætning til den svingende økonomi, aldrig vakle.