8 Fordele ved Fish fedtsyrer

Fish fedtsyrer har mange vidtrækkende sundhedsmæssige fordele, og bør indgå som en del af din afbalanceret kost. Disse essentielle fedtsyrer, primært omega-3 fedtsyrer, skal forbruges gennem kosten, da kroppen ikke producerer dem på egen hånd.

Kilder til omega-3 fedtsyrer kan indtages enten gennem fede fisk eller kosttilskud. Selvom naturlige fisk forbrug menes at være den bedste på grund af de yderligere næringsstoffer det giver din krop enten metode til forbrug vil give positive resultater på din langsigtede sundhed. Fede fisk omfatter laks, sild, makrel, sardiner og ansjoser, og de skal spises mindst to gange om ugen for at bringe følgende fordele for din krop:

Fordel # 1: Reducerer Cancer Risk

Regelmæssig indtagelse af omega-3 fedtsyrer har vist sig at reducere risikoen for flere typer af cancer med op til 50%, herunder bryst, ovarie, prostata, spiserøret, tyktarmen og oral cancer.

Fordel # 2: Reducerer risiko for hjertekarsygdomme

Forskning har vist, at ved at spise fede fisk to gange om ugen, kan du reducere din risiko for slagtilfælde og hjertesygdomme. Spise disse fisk hjælper med at reducere blodpropper, forbedre blodkar elasticitet, lavere blodtryk, øge god kolesterol og lavere fedtstoffer i blodet, som alle bidrager til din forbedrede hjerte-kar-sundhed.

Fordel # 3: Reducerer Demens Risk

Undersøgelser har vist, at ældre mennesker, der spiser fisk og skaldyr eller fisk mindst en gang om ugen, har en meget lavere risiko for at udvikle både demens og Alzheimers € ™ s sygdom.

Fordel # 4: Hjælper Administrer Diabetes

Regelmæssig spisning af fede fisk har vist sig at hjælpe med at styre blodsukkeret hos mennesker med diabetes.

Fordel # 5: hjælper lindre betændelsestilstande

Spise fed fisk på en regelmæssig basis har vist sig at hjælpe med at lindre nogle af symptomerne ved inflammatoriske tilstande som autoimmune sygdomme, psoriasis og rheumatoid arthritis.

Fordel # 6: Forbedrer Brain og Eye Health

En kost rig på omega-3 fedtsyrer, den vitale næringsstoffer leveres i fed fisk, har vist sig at bidrage til sundhed både hjernevæv og nethinden.

Fordel # 7: Reducerer Depression priser

De omega-3 fedtsyrer i fede fisk har været knyttet til at producere lavere forekomst af depression i de mennesker, der regelmæssigt spiser fisk.

Fordel # 8: Reducerer Astma Risk

Undersøgelser har vist, at børn, der spiser fede fisk er langt mindre tilbøjelige til at udvikle astma gennem hele livet.

Med så mange sundhedsmæssige fordele, er der ingen grund til ikke at øge dit forbrug af fede fisk. Prøv forskellige fisk og opskrifter, og eksperimentere med bagning, dampning, krybskytteri og grille fisk til virkelig at komme i gang på vejen til sundere kost og livsstil.