8 fejl koster dig Muscle Tone

Målet med uddannelsen svært er at bygge flere muskler, som i sidste ende vil hjælpe dig til at brænde mere fedt og miste mere vægt. Dog kan du blive træne så hårdt, som du kan, men ikke se de resultater, du håber på. Hvis dette er tilfældet, kan du være at gøre en af ​​de fejl nedenfor. Disse fejl vil ikke kun bremse dine fremskridt, men de kan medføre, at du rent faktisk miste muskeltonus!

8 fejl koster dig Muscle Tone

 1. Too Much Cardio

  Hvis du laver en masse cardio, kan du forvente gode resultater i vægttab afdeling. Dog kunne du ende med at koste dig muskeltonus, især hvis du gøre cardio for længe, ​​alt for ofte eller uden at spise først. Hvis du brænder for mange kalorier under dit cardio session, du berøve kroppen af ​​de næringsstoffer, den har brug for at opbygge muskler. Hvis du ikke har brændstof i din krop, det tvinger dit stofskifte til katabolisere muskler til energi.

 2. Skæring kalorier

  Når man spiser for at tabe, ingen tvivl om din go-to mulighed er at skære kalorier drastisk. Men hvis du gør det, du ender fratage din krop af den energi, den har brug for, når det arbejder hårdt. Der er kun én anden kilde til let-tilgængelige energi, og det er muskler.

 3. Uddannelse Specifikke Kropsdele

  Hvis du har fået din rutine opdelt i alt for mange dage - hver dag med fokus på en bestemt muskel - du få din muskel vækst at stagnere og måske endda stoppe. Du vil have dine store muskelgrupper til at arbejde sammen, som det er, hvordan du få muskler hurtigt.

 4. Overtræning

  Vi har alle skubbet vores organer ud over vores grænser, og derefter betalt prisen. Gør alt for mange sæt og reps er ikke nøglen til muskel gevinst, men det vil give dig hævede muskler (tak til "pumpe"), som er mere tilbøjelige til at komme til skade. Du kommer ikke til at se ordentlig vækst, så det er bedre at holde sig til færre sæt af færre reps med meget mere vægt.

 5. Uddannelse Kun Vanity Muskler

  Dine arme, skuldre og bryst kan være de muskler, du ønsker at se godt, men du kan ikke bare træne de slemme drenge. Vidste du, at op til 70 procent af kroppens samlede muskulatur er i din ryg og ben? Må ikke forsømme disse to vigtige muskelgrupper!

 6. Ikke Strækker

  Det lyder måske fjollet, men det er sandheden. Strækker ikke kun forebygger skader, men det øger din muskel sortiment af bevægelse og fremskynder helbredelse. Strækker mærker plads til muskelfibrene, du arbejder for at udvide, så din krop til at øge muskelmassen og tone.

 7. Ikke Resting nok

  Din krop reparationer din muskelfibre i løbet af natten, så resten er en nøgle til muskelmasse vækst. Hvis du ikke sover nok, du reducere gevinsterne dine muskler kan gøre. Ikke kun det, men din krop er i stand til at producere nok af masse-bygning hormoner, der ville være nøglen til alvorlige gevinster.

 8. Gør det samme Workout

  Hvis du følger den samme rutine i uger og måneder ad gangen, bliver din krop vant til bevægelserne. De, der undlader at tilføje mere vægt, gøre flere reps, eller skifte op bevægelser vil aldrig se seriøs muskelvækst, og kan endda ende med at lide af udbrændthed.

Du må ikke gøre disse fejl! Træn som en professionel og pakke på de muskler sikker, effektiv måde.