8 Bedste Golf Fleksibilitet Strækker

Golf fleksibilitet er afgørende, og det har mange fordele. Det hjælper med at forhindre skader, forbedrer golf ydeevne og fleksibilitet strækninger er afgørende, når at komme sig skader. Golf gynger gøre brug af en række forskellige muskler, og fleksibilitet sikrer, at dine muskler og led flytte uden at påvirke dit sving. Skuldrene, lænden og hamstrings er ofte områder, hvor golfspillere mangler fleksibilitet. Det er vigtigt at lære ordentlig stretching teknikker, så du ikke kommer til skade, mens du strækker. Fleksibilitet øvelser bør udføres mindst 4 gange om ugen i 10 til 15 minutter. Gåture i et par minutter før strækning kan øge effekten af ​​de strækker aktiviteter, da det varmer op dine muskler. Laver strækninger med din golf partner er en mulighed for at øge motivationen og forhindre kedsomhed.

Golf Fleksibilitet Stretch # 1: Side Stretch

Stå med fødderne lidt fra hinanden, på linie med dine skuldre. Hold dine hofter vender fremad. Løft din venstre hånd i luften og strække den til side over hovedet. Hold stillingen, frigivelse og gentag med din højre arm.

Golf Fleksibilitet Stretch # 2: Nå ned Stretch

Denne øvelse fokuserer på din triceps. Tag fat hænderne sammen. Nå dem bag hovedet, og prøv strække dem ned ad ryggen. Dine albuer skal påpeges op. Hold stillingen slip og gentag.

Golf Fleksibilitet Stretch # 3: Rotation Lunge

Læg dine hænder på hver side af en golfklub og derefter sætte golfklub på bagsiden af ​​dine skuldre. Tage et stort skridt ind i lunge position. Gør din krop i retning af dit udvidede knæ. Hold strækket i to henseender. Slip og gentag.

Golf Fleksibilitet Stretch # 4: rotator cuff

Hold golfklubben i sit midtpunkt. Hold din arm forlænget. Drej golfklub til højre og derefter til venstre. Gentag og derefter skifte til den anden hånd.

Golf Fleksibilitet Stretch # 5: Hamstring Stretch

Lig fladt på ryggen med benene lige ud. Løft det ene ben op i luften, og hold bagsiden af ​​låret med hænderne. Træk dit ben mod dig. Det andet ben skal være fladt på jorden. Hold strækket og derefter slippe den. Gentag skiftevis benene.

Golf Fleksibilitet Stretch # 6: Katte op og ned

Denne øvelse strækker lænden. Få på alle fire. Dine arme skal være i overensstemmelse med dine skuldre og dine ben skal være i overensstemmelse med dine hofter. Arch din ryg, og hold denne stilling i en optælling af 30. Så flade ryggen til optælling af 30. Dine øjne bør se på gulvet og dine arme skal holdes lige.

Golf Fleksibilitet Stretch # 7: Neck Stretch

Drej hovedet til venstre og hold for optælling af to. Drej hovedet til højre og hold for optælling af to. Gentag. Bøj hovedet frem, så hagen rører brystet og hold for optælling af to. Tryk på din venstre øre til din venstre skulder og hold for optælling af to. Tryk på din højre øre til din højre skulder og hold for optælling af to. Gentag.

Golf Fleksibilitet Stretch # 8: Underarm og håndled Stretch

Forlænge din højre arm foran dig uden at bøje albuen. Brug din venstre hånd til at bøje din højre håndled ned og strække den. Gentag i den anden side.