7 Wham-Bam måder at løse din kost

Leder du efter nogle nemme teknikker til at få din kost på sporet? Her er 7 af mine foretrukne tips og teknikker, som du straks kan gennemføre for at få dit vægttab og kost på sporet. Bedst af alt - de er nemme og tager kun et par øjeblikke til at sætte på plads.

1. En God mad valg ikke Carte Blanche For to dårlige. Spise en sund og afbalanceret måltid er en god følelse. Det er berigende at vide, at du er ordentligt nærende din krop og give dig optimal ernæring. Nogle gange givende følelse er så gode, at du belønne dig selv med en dårlig måltid eller to. Nogle mennesker forveksle dette for "snyde måltider", som er strategiske afbrydelser i din kost designet til at chokere dit stofskifte til at varme op igen. Spis dårligt med et formål, ikke fordi du spiste god tidligere på dagen.

2. Stuff Yourself med veggies. En nem måde at fylde dig selv er at gøre disse carb-heavy fødevarer med dynger af grøntsager. Spise en hamburger? Stuff den med salat, tomat og endda avocado. Du kan gøre det samme med pasta måltider, sandwich og meget mere. Veggies vil hjælpe fylde dig op og stoppe dig fra at gå tilbage til sekunder.

3. Drik vand før måltider. I forskning foretaget af Virginia Tech, drikker 16 ounce vand før måltider hjalp stimulere vægttab. Fylde på kalorie-fri væsker før et måltid hjælper tilskynde mindre portionsstørrelser og nedsætter sandsynligheden for overspisning. Derudover vandforbrug hjælper afværge drikke kalorieindhold-proppet drikke som saft og pop at tilfredsstille opfattet dehydrering.

4. Mindre plader. Synes latterligt, men optrædener noget. En undersøgelse udført af Cornell viste, at spise fra en mindre plade fører din hjerne til at tro, du spiser op til 18% mere mad. Hvilket giver mening, når man tænker på - vi har en tendens til at bruge markører, såsom en tom plade, eller bunden af ​​posen, for at tilkendegive, når vi bliver mæt.

5. Gør dine grøntsager og frugter Synlig. Ligeledes med de fødevarer, som du ønsker at spise mindre af, placere dem i skabene, du bruger mindst. Undersøgelser er blevet udført med både frugt og slik viser, at jo tættere du holder bestemte typer fødevarer, jo mere af det du kommer til at spise. Giver mening, når man tænker over. I et samfund, hvor bekvemmelighed er konge, gør det nemt for dig at få fat i en frugt eller grøntsager.

6. Tag en Time-out. Du ved, at punkt, hvor du tror, ​​du kan være sulten endnu, men du er ikke sikker? Hvis du ligesom mig, der er tidspunkter, hvor du blæse forbi dette varemærke og femten minutter senere er du på sofaen holde din mave og fortryde dit bælte. Næste gang du .. Bedre endnu, pak din mad og sætte det og vilje til at komme tilbage til det på 15 minutter, hvis du er stadig sultne. Oftere end ikke, vil du ikke være.

7. Spice It Up. Fødevarer som kylling og fisk er awesome for os. De er fulde af protein, lavt fedtindhold, og relativt billige i supermarkedet. Ulempen for nogle er den tydelighed. I stedet for smør eller fløde-baserede forbindinger til at gøre 'em smager bedre, prøve en række forskellige marinader eller krydderier til at give dem et lille kick og give din palet nogle sort.