7 vigtigste mål at spare for

Penge er sjovt at bruge, helt sikkert, men når vi kommer til at tænke over det, at ita € ™ sa god idé begynde at spare for at bevirke store indkøb, som vil gøre lifeâ € ™ s milepæle. Selv hvis du donâ € ™ t tjene så meget, at spare lidt efter lidt er lige så hjælpsomme. Det gør grundlaget for en finansieringsplan. Åbn en besparelse konto og begynde at fastlægge planer! Donâ € ™ t vide, hvad de skal begynde med? Her er nogle bemærkelsesværdige ideer.

7 vigtigste mål at spare for

1. Abode

Hvis du ikke har nogen plads i dit eget, det er et prioriteret mål for at gemme. En udbetaling bør være målet, og du bliver nødt minimum 3,5% for en FHA lån og 5% for en konventionel lån. Så sæt om det, så snart du kan, det er virkelig en god økonomisk projekt, der skal arbejde hen imod.

2. Køretøj

Givet en god kredit historie, kan du ikke være forpligtet til at punge ud en udbetaling til bilen du fancied; endnu, hvorfor så ikke være klar til en udbetaling på noget som 20%, at nedbringe det beløb youâ € ™ ll nødt til at finansiere senere. Også med en udbetaling kan du prøve og få en mere rentabel rente.

3. Vacation

Regninger er prioritet uden tvivl, men en god hvile er også nødvendigt, og en vidunderlig grund til at spare imod. Åbn en ferie fond og sat i et beløb, du har råd til din hver betaling. Det kan tage længere tid end et år, men du vil se frem til en ordentlig fornøjelig ferie, hvor du vil være i stand til at spendere nogle.

4. Uddannelse for the Kid

Din childâ € ™ s offentlig uddannelse vil sætte dig ned for ca $ 20.000 for fire år i gennemsnit, så Hera € ™ s en anden god grund til at begynde at spare penge, så snart du kan. Tal med din finansielle rådgiver, tjek på 529 spareplan, eller blot åbne en særlig konto og begynde at deponere penge på det.

5. Pensionering

Hvis du er ung, det doesnâ € ™ t betyde ita € ™ s tidligt at tænke på pensionering. Mange mennesker vente, indtil de har fået på i år og bestået en bestemt dato. Ikke desto mindre, har du ingen grund til at vente, nærme din arbejdsgiver for tilmelding i 401 (k) plan (hvis youâ € ™ re berettiget). Kig rundt for alternative pensionering besparelsesprojekter, overveje at oprette en individuel pensionering konto.

6. Mulig Arbejdsløshed

En udsigten til at miste dit job kan synes at være en meget fjern, og du måske ikke har givet en tanke til det overhovedet. Stadig, hvorfor så ikke sætte dig op sikret mod denne mulighed? Tænk hvordan komfortable det vil være at føle finansielt sikker, hvis der sker noget uventet, og du finde dig selv uden et job. Oprette en nødfond og opbygge en finansiel polstring til en regnvejrsdag.

7. luksusvarer

Den almindelige måde at gøre, når du er fristet til at købe noget pebret, er at piske et kreditkort og få det. Lad os € ™ s overveje det: du får ind gæld og betale renter. Hvis du har gemt og foretage en udbetaling du undgå det og blive en lykkelig besidderen samme.

En god spareplan kan gøre mange vigtige ting i dit liv køre glattere, lettere og gladere. Selvfølgelig, er det nødvendigt at få dig ind i en vane, men chancerne er du vil finde det værd at bruge tid. Så meget desto mere, fordi din egen liste over ønskede ting kan være meget længere end denne!