7 tips til at stoppe Snacking

Uanset om ita € ™ s forårsaget af stress, angst eller bare kedsomhed, snacking er en af ​​de største forhindringer på vejen til vægttab. Så hvordan kan du stoppe snacking og spare dig selv fra gnave (uden at føle helt frataget)? Her er 7 tips til at stoppe hjernedød mellemmåltider:

1. don € ™ t Spring Måltider

Opret sæt måltider og snack gange for dig selv i løbet af dagen og holde sig til dem. Dette vil hjælpe dig til at holde sig til en nærende kost tidsplan, og vil også bekæmpe trangen til nibble på usunde fødevarer ved at holde dig fuld på sundere alternativer.

2. don € ™ t Køb usunde fødevarer

Opret en indkøbsliste og holde sig til det. Skriv en liste, hver gang du går dagligvarer, ingen undtagelser. Dette vil hjælpe dig med at undgå uheld slentre ned slik midtergangen og optagning noget du donâ € ™ t behov. Også være mærke bevidst, når de handler. Donâ € ™ t købe noget, der har et fedtindhold, der er over 5 procent per portion. Udskift dine foretrukne fødevarer, der indeholder et højt fedtindhold med sundere alternativer, som lav natrium saltkringler snarere end chips, eller graham crackers stedet chokolade chip cookies.

3. Drik vand, og masser af det

De fleste mennesker forveksler tørst med sult og vil begynde at snack når deres krop forsøger blot at fortælle dem theyâ € ™ re tørstig. Før du når til at snack, har et glas vand først. Så giv dig selv femte minut og se om du stadig er sulten. Lyt til din krop, og prøv og forstå, hvad ita € ™ s beder om (før antagelser og på vej til automaten).

4. Hold Optaget

De fleste mennesker har en tendens til at spise, når de er kede sig. Find en opgave at gøre omkring huset, eller endnu bedre, tage en ny hobby. Aktiviteter, der holder dine hænder travlt, ligesom strikning, vil hjælpe med at holde dit sind ud af fødevarer, så du ikke spiser af kedsomhed. Den travle du er, jo mindre tid youâ € ™ ll nødt til at tænke på mad.

5. Sæt Down Remote

Kom væk fra fjernsynet for at undgå tankeløse spise. En pose chips kan fortæret alt for hurtigt, når youâ € ™ re fikseret på dit yndlingsprogram. Så stå op, komme ud og få aktive. Behov for at slappe af? Prøv at læse en bog eller et blad, som vil holde dit sind aktiv, snarere end at sidde foran fjernsynet.

6. børste tænder

Fødevarer bare donâ € ™ t smag lige efter børste tænder. Undgå sent nat snacking ved at børste dine tænder umiddelbart efter middagen.

7. Forkæl dig selv

Fratage dig selv af de fødevarer, du nyder mest betyder, at du er mere tilbøjelige til binge på dem senere. Hvert nu og igen, nyde dine livretter i moderation for at undgå ødelæggende adfærd i fremtiden.

Uanset hvor omhyggelig du er ved din kost, alle har deres øjeblikke af svaghed. Hvis du opdager dig selv at have svært ved at styre dit mellemmåltider, holde en fødevare dagbog, skrive ned alt, hvad du spiser og hvordan du føler før og efter youâ € ™ ve spist det (brug Fitday online tidsskrift). Dette vil hjælpe dig med at holde styr på, hvornår og hvorfor du snack. Når du har gennemgået, hvad youâ € ™ ve spist for dagen, så tænk på, hvilke af de 7 trin, du kan bruge til at hjælpe dig med at undgå snacking i fremtiden.