7 tips til at hjælpe dig med at vedligeholde din vægt (ikke opnå) Denne ferie sæson

Ferien er en stor tid - Der er partier, gaver, venner og familiesammenføringer og masser af yummy godbidder rundt om hvert hjørne. Men for mange er det også en tid til skræk. Med alle de cookies, kager og behandler, Thanksgiving gorging og Halloween slik, du bare vide, hvad der vil ske på din skala kommer januar. Er der en måde at få vores ferie behandler og dit helbred også? Før du vrængen, "bah, humbug !!" prøve disse talje-besparelse strategier og holde (eller tabe) en bukser størrelse kommer foråret.

7 tips til at hjælpe dig med at vedligeholde din vægt (ikke opnå) Denne ferie sæson

1. Hold dig dit indtag af frugt og grøntsager

Må ikke ignorere disse frugter og grøntsager, bare fordi det er helligdage. Statslige anbefalinger foreslår forbrugende mellem fem og 11 portioner om dagen, så det er tid til at DART for at grøntsag bakke! Hvis du planlægger en fest, omfatte flere grøntsager og frugt (prøv nogle kreative markeringer for sådanne som asparges i broccoli eller chokolade nærlys frugt buketter). Produce er en stor snack mulighed, på kun 25 kalorier per gennemsnitlig halv kop servering. Plus, spise al denne sygdom-forebyggelse, sund grovfoder hjælper fylde dig op, så du måske ikke brug for så meget af disse chocolate chip cookies og eggnog.

2. Den stærke Dip

Hvis du er til en fest, gå lys på dips. Den klassiske og allestedsnærværende ranch dressing normalt bære en belastning af fedt og MSG så prøv at undgå det. Men hvis du er vært for en fest, kan du udnytte styrken af ​​Dip og gøre protein-pakket versioner som hummus eller møtrik pates f.eks. Mulighederne for sunde, fedtfattige dips er endless-- bare få kreative!

3. Never Say Never

Forsøg ikke at forbyde alle godbidder, det er ikke nødvendigt. For at holde ekstra vægt i skak, ingen grund til at opgive alle de frække fødevarer - bare fylde mere på sundere elementer og holde behandler på et minimum.

4. Spis en snack før du forlader huset

Hvis du sultende før en fest, spise en lille smule af protein eller højt fiberindhold, før du hovedet ud. Dette vil hjælpe med at holde dig fra at hærger ferie billetpris og kan holde dig tilfreds lige længe nok til at gøre de afgørende ernæring beslutninger, mens feste med dine venner.

5. Spis ikke Mindlessly

Har du nogensinde været foruroliget over den erkendelse, at minutter efter start at tale nervøst til en ny gal, fyr eller chef på kontoret fest, din hånd har bevæget sig mad til munden non-stop? Folk undertiden spise af social angst eller til at holde deres hænder travlt, og denne vane kan hjælpe bidrage til vægtøgning. Hvis du har at nippe til at besætte dig selv foran andre, så gør det med sunde valg og tage små bidder. Hold øje med tegn på at spise ude af stress eller følelser, og sigte efter egenomsorg og forebyggelse.

6. flytte fokus

Ja, det er ingen tvivl om, at mange af os lever for god mad, og ferietid er bedst. Men sociale sammenkomster er ikke kun om mad, men også om mennesker - indhente med gamle venner og gøre nye. Holde dette i spidsen for dit sind vil hjælpe med at holde maden mere i baggrunden, således prioritering lige.

7. Sig nej til højt kalorieindhold Gaver

Hvad er ude af syne er ude af sind - og ud af munden! Lad venner og familie vide forud for tid til ikke sende dig behandler, der vil sabotere dit vægttab / vedligeholdelse indsats.

Et ord for værter og værtinder

En verden af ​​unikke kulinariske kreationer har udviklet sig. Med verden blive et meget mindre sted, information bugner på sundere gengivelser af gamle klassikere og nye, kloge og fusion retter aldrig hørt om før. Hvis du er vært for en fest, udnytte de disponible ressourcer og viser en holdning, der ikke kun himmelske, men sundt også.

Holiday Time behøver ikke at være usundt Time! Spred budskabet om behovet for sundere ferie billetpris, se, hvad (og hvordan) du spiser, lægge vægt tilbage på mennesker og ikke mad, og nyd!