7 Tips om, hvordan man kan udvikle Charisma

Charisma er en slags tryllestav, som kan bruges til at fascinere folk og opnå det ønskede resultat natten over. Men hvad nu hvis du ikke har nogen "karisma"?

7 Tips om, hvordan man kan udvikle Charisma

I dag er en karismatisk person, er den person med et unikt sæt af personlige egenskaber og en indre flamme. De eksperter mener, at udstråling, såvel som enhver anden egenskab, kan udvikles. For at gøre dette skal du blot følge nogle få enkle regler:

1. Elsk dig selv

Ingen vil elske dig, indtil du begynder at elske dig selv. Ikke får fokuseret på de mangler, så prøv at finde kun de bedste ting i dit udseende og karakter, ros dig selv for personlig succes og præstation. Prøv at opnå indre fred med dig selv, og så andre vil føle sig godt tilpas i dit selskab.

2. Vær ikke ligesom alle

Folk er nysgerrige af natur og har tendens til at blive tiltrukket af dem, der skiller sig ud fra mængden. Du har en usædvanlig stil af tøj, du lytter til alternativ musik, du ser kunst-hus film, eller have en ikke-standard hobby? Må ikke være genert til at tale om det og fremhæve din individualitet.

3. Smile

For det første et smil trækker folk; for det andet, det viser din selvtillid; og for det tredje, det nedbryder følelsesmæssige barrierer. Anyway, hvorfor skulle du prøve at være negativ og fremmedgøre folk med en hovmodige Ansigt? Du kan bare smile og dele en vidunderlig stemning med andre mennesker.

4. Vær ikke bange for at gøre indsigelse

Alle kunne lide "The Great Gatsby", og du tror, ​​at filmen tilfældigvis ikke helt en succes? Fortæl dem om det, fordi du har din egen mening! Vigtigst er det, tale om det med værdighed og uden at såre eller fornærme andre menneskers følelser. Vis din karakter og overbevisende forklare, hvorfor du mener, at filmen ikke fortjener en så høj vurdering.

5. Se i øjnene

Øjenkontakt siger, at du omhyggeligt lytte til samtalepartner, og du holder af, hvad han / hun siger. "Øjenhøjde" samtaler vil hjælpe dig med at etablere et tillidsfuldt forhold med den person.

6. Mind gestus

Den måde, du opfattes af de omgivende folk i høj grad afhænger af, hvordan du opfører dig. Mind dine skuldre, gestikulere trygt, men ikke aggressivt, og holde en lige kropsholdning. Dette vil hjælpe andre til at forstå, at du er sikker på dig selv, og du ved, hvad du ønsker at komme i dit liv, eller i enhver situation.

7. Du må ikke være kedeligt

Må ikke forekommer alt for ofte i den samme virksomhed. Deres tilstedeværelse skal være værdifuld. Når folk ved, at du kan forsvinde i et stykke tid, vil de sætte pris på din tilstedeværelse endnu mere.