7 tips, der vil hjælpe dig holde sig i form denne juletid

Med helligdage på slæb, er højdepunktet for mange i løbet af denne sæson indsamling med familie og venner og nyde dine foretrukne ferie behandler. Cookies, kandiserede yams, og tærter kan ofte findes på hver tur, når de deltager ferie festligheder. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig til at nyde din ferie til fulde uden at øge din talje.

7 tips, der vil hjælpe dig holde sig i form denne juletid

1. Må ikke springe måltider

Spis en let, sundt måltid et par timer før enhver ferie begivenhed. Vi har ofte mentalitet "redde" vores kalorier, så vi kan spendere på at særlige måltid, men det kan ofte give bagslag. Hvis du går det meste af dagen uden at spise, vil du være mere tilbøjelige til at spise for meget og vælge usunde muligheder. En stor påfyldning måltid, der vil holde dig over, indtil din begivenhed bør omfatte både proteiner og fibre for ekstra udholdenhed.

2. Vælg klogt

Når du først ankommer til en ferie begivenhed, der giver mad, gennemgå dine muligheder først, før grave i. Hvis du planlægger at forkæle, vælge elementer, der er kun udarbejdet på disse særlige lejligheder, men sørg for at begrænse den del. Også, ikke sjuske med de frugter og grøntsager - disse vil hjælpe du føler dig fuld og holde dig fra overspisning mindre sunde valgmuligheder.

3. Vær særlig opmærksom

Det er let at spise for meget på ferie sammenkomster, da der som regel en række fødevarer. Spis langsomt og lytte til din sult signaler. Hvis du virkelig ikke sulten, undgå anden helpings.

4. Limit Flydende kalorier

For at hjælpe med at holde dine flydende kalorier i skak, alternativ vand og et alkoholisk eller sødet drik. Du vil være sikker på at bo hydreret og ikke går overbord på kalorier. Hvis du stadig ønsker at have en eller to cocktails, skal du vælge drikkevarer, som du kan nyde langsomt som et godt glas vin eller bourbon. Hvis du er på udkig efter en blandet drink, vodka, lime og danskvand er en anden stor lavt kalorieindhold mulighed.

5. Ud af øje, ude af sind

Uanset om det er sidesten ferie cookies eller en teatralsk gryderet bragt over af din tante, skal du huske at sige "ude af øje, ude af sind." Hvis alt dette er tilgængelig for dig, det gør dig mere tilbøjelige til at vælge dem. Begrænsning behandler og usunde rester i hjemmet er en fantastisk måde at vedligeholde din vægt i løbet af ferien.

6. Kom forberedt

Når jeg forsøger at spise sundt omkring helligdage, kan det være svært at undgå de mange fristelser. Hvis du deltager i en potluck, tage et lavt kalorieindhold parabol, så du har mindst én sunde valg. Gode ​​muligheder omfatter en vegetabilske plade, frugt plade, hummus, sort bønne dip, eller luft-poppet popcorn med et drys af dine foretrukne krydderier.

7. forblive aktive

Med køligere temperaturer uden, kan det være mere vanskeligt at komme uden for og være aktiv. Prøv at indarbejde sammen med familie og venner ved at kigge i en aktivitet, du alle kan nyde. Ferie-tema løb over sæsonen fra Tyrkiet Trot til Santa Run er et stort hit blandt mange. Tror, dette kan være ude af din komfortzone? Mange af disse racer tilbyder en 5K distance. Dette kan være en sjov begivenhed ikke fokuseret omkring fødevarer, der giver dig mulighed for at tilbringe tid med dem, du elsker.