7 Sundhedsmæssige fordele af Guayaki Yerba Mate

Guayaki Yerba mate er en sydamerikansk te fremstillet af blade og stængler af Yerba mate anlægget. Det er en af ​​verdens mest populære stimulanser, sammen med lignende drikke som kaffe og te. I modsætning til andre stimulerende drikkevarer, guayaki yerba mate indeholder vitaminer, mineraler, antioxidanter, polyphenoler og aminosyrer samt koffein. Guayaki Yerba mate er nærende og siges at have en række sundhedsmæssige fordele.

1. giver energi

Yerba mate stimulerer dit centralnervesystem. Den theobromin, theophyllin og koffein i Yerba mate giver dig energi, og urten påvirker dit stofskifte til at føre til en mere effektiv udnyttelse af kulhydrater og øget kardiovaskulær ydeevne. Yerba mate hjælper dig med at forbrænde flere kalorier, og det bidrager til at forhindre ophobning af mælkesyre i musklerne, for at mindske post workout muskelsmerter.

2. Forbedrer fordøjelse

Yerba mate har længe været brugt af de indfødte sydamerikanske folkeslag som en urtemedicin for fordøjelsessystemet forstyrret. Forskning tyder på, at yerba mate te bidrager til at øge produktionen af ​​mave syrer og galde og hjælper dine tarme optage næringsstoffer og fjerne affald mere effektivt. Yerba mate hjælper med at holde din kolon rent og sundt at fremme regelmæssig afføring og forebygge kræft i tyktarmen.

3. gør dig mere Alert

Den høje næringsværdi yerba mate te hjælper balance centralnervesystemet stimulerende virkninger af koffein, den indeholder. Brugere rapporterer færre af de bivirkninger af koffein, hovedpine, mavesmerter og nervøsitet. Yerba mate skærper mental fokus og klarhed og gør dig mere opmærksom.

4. støtter Vægttab

Når det kombineres med en sund kost og regelmæssig motion, kan guayaki Yerba mate være med til at bidrage til vægttab. Forskning viser, at yerba mate te eller Yerba mate kosttilskud holde din mave føler fuld længere og reducere den tid, du har brug for at føle sig fuldt ud, når du begynder at spise. Undersøgelser tyder på, at yerba mate kosttilskud eller te kan hjælpe overvægtige patienter opnå betydeligt vægttab. Guayaki Yerba mate kan være en stor kompliment til et vægttab program bygget på regelmæssig moderat motion og sund kost.

5. Freshens din ånde

De polyfenoler stede i Yerba mate te bremse væksten i de gastrointestinale bakterier, der er ansvarlige for dårlig ånde, eller dårlig ånde.

6. Øger dit immunforsvar

Yerba mate er en stor kilde til kraftige antioxidanter; det har næsten 90% flere antioxidanter end grøn te, så det kan styrke dit immunforsvar betydeligt. Fortalere for yerba mate sige, at det kan lindre symptomerne på allergi, hjælpe med at mindske stress og forebygge mange typer af kræft. Yerba mate te kan bremse tegn på ældning, og da det indeholder kraftige diuretika, kan det hjælpe med at rense giftstoffer fra blodet.

7. Forhindrer hjertesygdom

Nogle undersøgelser tyder på, at yerba mate te kan hjælpe med at forhindre åreforkalkning (åreforkalkning). Yerba mate kan hjælpe med at forhindre blokering af arterierne og dermed, hjerteanfald og slagtilfælde.