7 Sunde snacks til Vægtøgning

Hvis dit mål er at tage på i vægt i stedet for at miste det, spise sunde snacks er én vej at gå. For at sikre, at du tilføjer på de meget nødvendige pounds, gå for fødevarer, â € ™ s høj i kalorier, kulhydrater, protein og sunde umættede fedtstoffer. Hvis youâ € ™ re tælle dine kalorier, så sørg for, at dit indtag er mere end den anbefalede. Pretty snart, youâ € ™ ll se din vægt stiger sundt op skalaen.

Mere end bare at vælge de rigtige typer og mængder af mad til snack på, vil det også være med til at ændre dine spisevaner. Brug en generøs overdænge af olivenolie, rapsolie eller jordnøddesmør på din mad. Sørg også for, at dine drikkevarer indeholder nogle sunde vægt-vinder sukkerarter. I stedet for strengt at have 3 firkantede måltider, så sørg for at snack i mellem. For at give dig en idé om gode, sunde munchies til vægtøgning, her er 7 snack ideer du kan nul i den:

1. Nødder og frø

Nødder alene er gode muskeltræning snacks. De er høje i monosaturated fedt, og selv indeholder en sund bunke af protein og kalorier. For en bedre vægtøgning strategi, kan du smide nogle jordnøddesmør til en velsmagende godbid. Donâ € ™ t overse hørfrø, solsikkefrø, mandler, pistacienødder og andre nødder og frø.

2. Tun

Tun har været en lang tid favorit af fitness-buffs. Nogle vil hævde, at ita € ™ s perfekt til at tabe på grund af denne fishâ € ™ s lavt fedtindhold. At være højt proteinindhold og sunde kalorier gør det til et perfekt snack valg for dem, der ønsker at tage på i vægt.

3. Hele Fat Dairy Products

Dreje væk fra fedtfattige skimme produkter, og i stedet vælge den fuld fløde og sødmælk. Disse er rige på protein og fedt, som vil hjælpe dig med hurtigt gå op vægten. Du er velkommen til at tilføje nogle hele fed ost, ligesom schweiziske og Cheddar, til dine snacks og sandwich. Donâ € ™ t holde yoghurt enten, da dette også indeholder nogle sunde vægt-vinder mejeri.

4. Kiks og Bagels

Du behøver ikke at zoome ind til de hvide brød og høj kulhydrat tilbud. Kiks og bagels fremstillet af hele hvede, klid og sesam kan hjælpe dig med at pakke nogle pounds. Brug en generøs overdænge af jordnøddesmør, syltetøj, margarine eller honning til at ringe op de kalorier og proteiner.

5. Korn

Du vil måske blive overrasket over at konstatere, at korn faktisk indeholder nogle sunde kalorier. Den sundhedsbevidste altid søge disse i deres daglige kost, men theyâ € ™ re også store snacks til vægt Vindere. Du kan vælge den sundere korn og dreje væk fra matteret flager og pust. Gå efter en sund overdænge af granola, havre og müsli. Tilføj i nogle rosiner og frugter, og slukke i sødmælk. Du fik dig selv en sund højt kalorieindhold snack.

6. Frugt og grønt

Selvom snacking på frugt og gumlede på salater er en favorit af Dieters, shouldnà de, der har til formål at tage på i vægt € ™ t Shun frugt og grøntsager. De er højt indhold af vitaminer, mineraler og sunde sukkerstoffer, der kan helt sikkert hjælpe dig med at tilføje et par sunde kilo. Snacking på tørrede frugter er også tilrådeligt, så don € ™ t slå væk fra tørrede svesker, rosiner og lignende.

7. Traditionelle snacks

Dette er en fordel vægt-Gainers har over Dieters; theyâ € ™ re stadig frit for at række ud efter de traditionelle snacks. Gå let på disse kulhydrat højt kalorieindhold snacks, fordi theyâ € ™ re ikke så sundt, når det tages i store mængder. Men, vil stigningen i kalorier sikkert hjælpe dig med at nå din vægt mål. Mørke chokolade og bagt kartoffel chips bør ikke skrottes fra din snacks liste; saltkringler er altid god samt!