7 Sunde snacks til din pause på arbejdspladsen

Måned efter måned, vi bruger på kontoret ni timer, fem dage om ugen. Og vi springer ofte en god frokost. Når du ikke kan forlade kontoret for at spise ude, så du er nødt til at snack med noget fra en snack automat eller hvad du har i din madkasse horridly forberedt derhjemme, betyder det ikke nødvendigvis, din snack vil være usundt. Tjek 7 super sunde fødevarer til din snack.

7 Sunde snacks til din pause på arbejdspladsen

1. Almond nødder

De er gode! Blot en håndfuld mandel nødder kan gøre du føler dig fuld. Mandel nødder indeholder proteiner og jern. Spis dem regelmæssigt i løbet af dagen, og du vil lykkes at holde igen på din appetit.

2. Gulerod

Det er en kendsgerning, at gulerod bidrager til at styrke tænder og forbedre synet. Men hvis knasende gulerod pinde lyder lidt kedeligt for dig, grad nogle sauce og dyppe gulerod pinde i det. Yummy og sunde!

3. Salat

Selv hvis du har taget blot nogle salat og et par af persille blade fra hjemmet, vil det gøre а feel-fuld snack. Må ikke være så overrasket. Kast i nogle croutoner og tilføje nogle olie, og du vil få en snack, der er måde sundere og lækrere end en pakke chips.

4. Knækbrød

Knækbrød er bedre end chips! Hvis du kan lide at tygge, vil du være bedre stillet knasende knækbrød i stedet for chips (det gør ikke noget kartoffel eller majs chips).

5. Cherry tomater

Det er en god erstatning for regelmæssige tomater, hvis du ikke kan lide dem. Cherry tomater er sweater og deres lille størrelse gør dem en interessant snack valg. Bare spise disse små tomater ligesom du spiser druer.

6. Æbler

Æbler, især hårde dem, typisk forsvinde fra vores kost med alderen. Så hvis det er svært for dig at gnaske på æbler, kan du skær dem eller har tørrede æbler. C-vitamin i æbler giver energi og foryngende effekt.

7. Rosiner

Kombiner raisings med mandel nødder for at få en sund og energisk mix.

Prøv at følge denne snack diæt for bare en uge, og du vil se forskellen, da din talje og hofter begynde at kigge slankere!