7 måder en Household Budget kan spare dig penge

7 måder en Household Budget kan spare dig penge

Etablering og efter en husstand budget tager tid, men det kan være godt umagen værd. Ikke blot vil ved hjælp af en budget hjælp du træffe kloge købsbeslutninger og leve inden for din hjælp, kan det også hjælpe dig med at spare penge på flere specifikke måder.

1. Undgå impulskøb

Når du bruger et budget til at guide dine købsbeslutninger, kan det holde dig fra at gøre snap købsbeslutninger, der ofte resulterer i over-betale for varer eller køber ting, som du virkelig ikke har brug for. På sin blog, Louis Scatigna, forfatter til Finansiel Læge beskriver impulskøb som en af de største penge spilde vaner, om, at "mange impulskøb gå ubrugt." Hvis du kun køber ting i dit budget, vil du ikke spilde penge på denne måde. Kom i vane med budgettering for dine indkøb vil hjælpe dig med at træffe kloge beslutninger og holde styr på hvor dine penge er virkelig foregår. Hvis du ser noget, du ønsker at købe nu, men det er ikke på dit budget - stop.

Brug Funktioner

Når du bruger dit budget som en go-by for købsbeslutninger, vil du være i stand til at handle målrettet, på udkig efter de bedste tilbud og gode tilbud på de elementer, du køber i stedet for at blive ofre for impuls indkøb. Brug shopping apps, lagre og producentens kuponer, kunde loyalitetsprogrammer og andre sparsommelige shopping strategier at reducere omkostningerne; Dette frigør plads i dit budget at afsætte for besparelser eller direkte mod yderligere køb. Brug dollars og cents, du gemmer på den måde for særlige godbidder, eller til at hjælpe med at nå dine langsigtede besparelser mål.

2. Overvågning udgifter vaner

Når du bruger et budget som en planlægning og analyse værktøj, vil du få et klart billede af, hvor dine penge går hver måned - noget der kan være meget svært at gøre, hvis du ikke overvåge din likviditetsforbrug. Når du se, hvad det er, at du bruger dine penge på hver måned, du bare kan beslutte at ændre dine vaner.

For eksempel, hvis du opdager, at du bruger flere penge at købe hjem-frokoster, end du bruger på dagligvarer for hele familien, du bare kan beslutte, at det giver mere mening at planlægge rester, som du kan pakke at tage for at arbejde sammen med dig. Selv hvis du beslutter at frokosttid udgift (som gennemsnit omkring $ 70 per måned) er umagen værd, i hvert fald det valg, du foretager, vil være et informeret én. Gør det samme med andre diskretionære udgifter, såsom at købe kaffe (så meget som $ 835 om året), underholdning, ikke-essentielle varer og tjenesteydelser og mere.

Overraskende resultater

Ifølge NeoBudget.com, som folk spore deres udgifter for blot et par måneder vil sandsynligvis blive meget overrasket over resultaterne, når de spore deres udgifter vaner. For en realistisk oplevelse, ikke ændre dine udgifter vaner ved første - bare holde styr på dem. De oplysninger, du lærer kan hjælpe dig med at opbygge en effektiv budget, der opfylder dine behov.

3. Sammenligninger med andre

Når du opretter og følge et budget, vil du være i stand til at analysere dit forbrug vaner mod anbefalede og gennemsnitlige retningslinjer budgettering. Det er nemt at tro, at dit forbrug er på linje, når du ikke ved, hvordan dine udgifter stakke op mod andres. Mens dine udgifter vaner ikke behøver at specifikt at matche de andre mennesker, eller hvad eksperter anbefaler, kan gøre den slags sammenligninger være et nyttigt redskab, der kan bruges til finansielle beslutningstagning formål.

Planlægning Guide

Du kan bruge sammenligning oplysninger til at hjælpe dig med at træffe kloge beslutninger. For eksempel, ifølge Lad gæld Bag, i USA den gennemsnitlige procentdel af de samlede udgifter, der går til boligudgifter er 24 procent, som omfatter husleje, afdrag på realkreditlån og ejendomsskatter. Hvis du tænker på at flytte og gad vide hvor meget du har råd til at bruge på din nye sted, kan denne information være nyttige for dig.

Mens dette ikke betyder, at du skal bruge præcis 24 procent af din disponible indkomst på bolig, kan det være et tegn på at du virkelig har brug for at stoppe op og tænke over et hus afgørelse, der vil tage dig betydeligt ud over denne procentsats. Samme artikel viser, at i gennemsnit udgifter til rekreation og indkomst er fem procent. Hvis du kører tør for penge hver måned, og en gennemgang af dit budget viser, at du bruger ti procent eller mere i denne kategori, kan det hjælpe dig med at indse, hvor du nødt til at skære.

4. Opbygning af en nødfond

Det er svært at gøre dig selv afsætte penge til en regnfuld dag, hvis du ikke har en struktureret plan for at gøre det, men det er noget, som alle bør gøre. Generelt er det bedst at have en nødfond med penge nok til at dække leveomkostninger for tre til seks måneder, så du vil ikke umiddelbart finde dig selv i alvorlige vanskeligheder, hvis du mister dit job, bliver uarbejdsdygtig på grund af sygdom eller handicap eller finde dig selv i en anden situation, hvor din indkomst er reduceret eller afbrudt.

Afsætte midler

Efterlad plads i dit budget til at akkumulere en nødfond. Indtast denne type opsparing som en post på dit budget, og aflede penge til den relevante konto i begyndelsen af ​​måneden. Budgetlægning kan give dig mulighed for at bestemme det beløb, du har brug for og etablere en konkret plan for at afsætte midler, indtil du har en tilstrækkelig reden æg.

Når du har nået din opsparing mål for din nødplan, er det ideelt at aflede den del af dit budget til at ende på en anden opsparingskonto - en, som du etablere langsigtede opsparing i tankerne. Du er allerede vant til at have pengene trækkes ud af din bolig bekostning budget, så det kun giver mening at fortsætte besparelse.

5. langsigtet opsparing mål

Afsætte penge til mål, der er langt ude i fremtiden kan også være svært, især når du har behov og ønsker, der påvirker dig lige nu. Men hvad synes langt ude i fremtiden nu, - som at købe et hus, sender dine børn på college, betale for deres bryllupper eller din egen pension - bliver bare en lille smule tættere hver dag. Budgetlægning kan give dig mulighed for at prioritere dine udgifter vaner og lære at gøre de finansielle kompromiser med din partner ved at få dig fokuseret på at lede dine penge hensigtsmæssigt i lyset af, hvad du har brug for, og din opsparing mål.

Ekspertrådgivning

7 måder en Household Budget kan spare dig penge

April Masini

Ved etablering af en plan langsigtet opsparing med en ægtefælle eller partner, April Masini af Ask April rådgivning kolonne tilbyder følgende råd: ". Åbn samtale om husholdningsbudgettet ved at lave en liste over, hvad du begge ønsker for fremtiden Hvis du ikke sige det højt og derefter skrive det ned, kan du ikke bebrejde hver til ikke at læse sind. Du kan blive overrasket over, hvad du hører fra din partner. Så lave en liste over din indkomst, din udstrømning og hvad der er faste og variabel. For eksempel et realkreditlån er en fast pris og dit tøj budget er variabel. Du vil blive overrasket over at erfare, at når den anden person føler du er en holdkammerat under denne proces, og ikke en modstander, vil de ønsker at skære ned, hvor du har været der ønsker dem til at skære ned - (! for jer begge) kun frivilligt, ikke under tvang ".

Lav en Deal

Masini forklarer, hvordan denne type prioritering kan føre til at håndtere beslutninger, en nyttig relation og budgettering værktøj for par. Masini forklarer: "Deal beslutningstagning er en af ​​de største forholdet værktøjer derude, og det er gratis. En husstand budget kan omfatte et instrument besparelser for ferier, han ønsker, og en besparelse faktor for det nye køkken hun ønsker."

"Du kan vælge at spare op til en første og det andet sekund, eller du kan beslutte, hvor at skære ned for at lette de drømme, du begge har. En af jer kan værdi en heftig livsforsikring mere end en ferie. Den anden måske et fritidshus mere end at hjælpe børnene med college. Med andre ord, kan du bruge budgettet til at gå den tur, der taler den snak om drømme kræver at gøre reelle. "

6. Skæring eller fjerne Renter Gebyrer

En af dine vigtigste mål budgettering bør være at lede efter områder, hvor penge bliver spildt, og fjerne dem. Hvis du har kreditkort gæld, budgettet en betydelig del af din indkomst til at betale det ud. Hvis du ikke har denne form for gæld, holde det på den måde ved at holde dit budget i forbindelse med købsbeslutninger. Ved at gøre disse ting, kan efter et budget hjælpe dig holde sig ude af gæld eller nedbringe gælden, at du har - og dermed holde dig fra bogstaveligt smide penge på renteudgifterne. Dette vil hjælpe med at sikre, at du er i stand til at holde flere af dine penge til dig selv i stedet for at spilde dine hårdt tjente dollars på renteudgifter fra kreditkort gæld.

Væsentlige Gebyrer

Gennemsnitlige kreditkort rentesatser kører mellem lidt over 13% til næsten 15,5% i januar 2014, hvilket betyder, at selv små køb på en revolverende kredit-konto, som du ikke umiddelbart kan betale sig kan føre til betydelige gebyrer. Jo før du betaler nogen gæld du har, jo flere penge, du vil spare - og det kun er klart, at man undgår at pådrage gæld vil være i din bedste interesse. Mens du måske være i stand til at få et personligt lån med en lavere rente, ethvert beløb, du bruger på renter er penge, der kunne udnyttes bedre.

7. Foretag Livsstil beslutninger

Det er nemt at komme i den tankegang at tænke, at du skal have din nuværende indkomst - eller mere - til at leve komfortabelt, men det er ikke altid tilfældet. Hvis du ønsker at holde op at arbejde, reducere dine timer eller starte distancearbejde, så du kan bruge mere tid derhjemme, du bare kan opleve, at dit mål er inden for din rækkevidde med omhyggelig budgettering og en realistisk forståelse af din samlede budget - ikke bare din indkomst. For at opdage, hvis denne form for livsstilsændring er muligt, den første ting du skal gøre, er at se, hvor dine penge går, og derefter overveje, om der er områder, hvor du kan reducere udgifterne til at gøre dit mål muligt.

Gør plads til ændringer

Ifølge BabyCenter.com, nøglen til at bestemme, om det er muligt at gå fra to indkomster til man ligger med virkelig overvejer, hvor meget arbejde koster dig. Hvis du blive hjemme med dine børn, vil du opgive en løn - men du vil heller ikke længere har arbejde pendling udgifter, køb af arbejdsbeklædning og renseri, forretningsfrokoster, business underholdende og andre udgifter. Du vil også fjerne eller reducere børnepasning udgifter.

7 måder en Household Budget kan spare dig penge

Andrew McNair

Forpligte sig til budgettering

Budgettering er noget, som alle har brug for at gøre. Hvis du er single, behøver du kun at overbevise dig selv - som er udfordrende nok. Hvis du er i et langsigtet forhold eller har en familie, vil du også brug for at få buy-in fra de andre medlemmer af din husstand.

En holdindsats

Andrew McNair, grundlægger og CEO for SWAN Capital og forfatter af Do not Be Penny Wise & Dollar Tåbelige: 7 store finansielle Myter debunked rådgiver: "Du skal ikke blive en selvudnævnt budgettering diktator Hjælp din familie indse det er i deres bedste. interesse. " Diskuterer et par af de måder, budgettering kan gøre det muligt at spare penge er en fantastisk måde at overbevise dig selv, og få engagement fra dine kære.