7 måder at slippe af job stress

Job stress påvirker vores helbred negativt, og mange mennesker kan ikke slippe af med det selv derhjemme. Imidlertid er der gennemprøvede måder at slappe af på arbejdspladsen.

7 måder at slippe af job stress

1. Gå rundt på kontoret

Selv en kort gåtur gennem gangene og op eller ned ad trappen er i stand til at berolige din ødelagte nerver og lindre stress. Du skal blot komme op fra skrivebordet og strække benene. Bare ikke tvinge dig selv til at sidde op, indtil nogle problemet er løst.

2. Gå ud i solen

Hvis solen skinner dejligt, skal du sørge for at gribe et par minutter at gå udenfor og bare stå under dens stråler. Sollys har en beroligende virkning og bidrager til at bekæmpe stress.

3. Retreat til offentligt toilet

Må ikke være genert til at gå på toilettet, satte toiletsædet og bare sidde alene med lukkede øjne, at falde til ro. Dette er det eneste sted i det kontor, hvor du kan være private fra alle.

4. Flyt

Det er bedst at finde en tom mødelokale eller et andet rum og køre der gerne en spiller barn tag. Det er en stor og effektiv måde at lindre stress i en kort tid.

5. Crawl under bordet

Det afhænger af din mentale stabilitet og risikovillighed. Selvfølgelig kan mange kolleger tror Gud ved hvad, men selv en kort tid under bordet hjælper til at slappe meget.

6. vejrtrækning teknikker

Du kan tegne dybe indåndinger overalt, herunder kontoret. Bevidst vejrtrækning giver dig mulighed for at hæve i fokus og sænke hjerterytmen.

7. ringe til en ven

En anden pålidelig, bevist måde at reducere stress er at ringe til din god bekendt eller en ven. Det er ikke nødvendigt at diskutere problemer; du kan bare snakke om noget behageligt, som film eller rejser i udlandet.