7 måder at opretholde en slank krop på ferie

Når flyet stiger, distancere dig fra sandstrandene på havet, de varme azurblå bølger og ubekymrede lediggang, du vil fortryde to ting på én gang - at ferien er forbi, og at du har taget på i vægt. Mens den første ting ikke kan forhindres (fordi alle gode ting kommer til en ende), hjælper dig til at opretholde en perfekt krop på ferie er vores pligt!

7 måder at opretholde en slank krop på ferie

Hemmeligheden bag en vellykket ferie er afsløret! For ikke at tage ekstra kilo hjem, når du forlader den udvej land, bliver du nødt til at arbejde på din krop, selv på ferie. Det er ikke nødvendigt at holde stramme tøjler på dig selv, nægter en romantisk middag efter seks om aftenen eller opgiver lyse nat fest liv. Deres eneste opgave er at brænde det maksimale mængde kalorier. Tro mig, det kan være sjovt og fornøjelse! Lad os se, hvad mulighederne er.

1. Gåture langs sandstrand

Walking er den mest naturlige form for fitness, som er fantastisk til at brænde kalorier, mens du laver noget andet. For eksempel diskuterer liv på ferie eller chatter med en smuk ung mand. En times behagelig gåtur giver dig mulighed for at tilbringe 200-400 kalorier! Læger anbefaler walking til alle, uanset fysisk fitness og sundhed.

2. Vand cykling

Det kunne være en god fortsættelse af det foregående punkt. Denne underholdning er tilgængelig på enhver resort. Vand cykling er unik, fordi den fungerer godt på lår og bagdel, ødelægger de synlige manifestationer af cellulite. 200-300 kalorier i timen er, hvad du vil helt sikkert tabe samtidig have det sjovt i havvand.

3. Fascinerende dykning

At være på havet uden at gå under vandet mindst én gang er nok en forbrydelse. Dykning er en storm af følelser, smukke oplevelser og en fantastisk bølge af adrenalin. Det er overraskende, at mængden af ​​kalorier brugt i et dyk vil vokse, selv efter du kommer ud på land. Grunden til dette er kroppens usædvanlige arbejdstid tilstand, når du nødt til at overvinde modstanden i vandet til at bevæge sig fremad, samt en større mængde "Lykke hormoner" produceret i kroppen. Minimum forbrug af energi pr dyk er 300 kalorier, da gå under vandet, og indtil den næste dag.

4. Vand polo

Holdsport, som omfatter volleyball, basketball og mini fodbold, er en favorit tidsfordriv for de fleste ferie rejsende. Når du spiller, du ikke kun tabe omkring 400 kalorier i timen, men også fortjener beundring og respekt. Især hvis du spiller godt. En yderligere bonus er arbejdet i alle muskelgrupper, hvilket er nyttigt for kroppen.

5. Extreme rafting

Den forunderlige Ordet "rafting" betyder at gå ned ad floden på gummibåde. På turen, vil du ikke være kede - du vil arbejde på dine muskler styrke og hærdes. Desuden dodging mod stænk, vil du tjekke din krop for reaktionshastighed og hurtighed. Lidt ekstrem, hvilket er absolut sikker (med det rigtige valg af ruten), toner nervesystemet og efterlader kun gode minder tilbage. Desuden vil du brænde 350 kalorier på en time. Da standard turen varer 2-3 timer, er det en god "shake" til kroppen.

6. Tennis og badminton

Det er to flere varianter af aktiv underholdning. Disse typer af spil er normalt spilles i toere eller fire. Spillet hjælper overvinde generthed, så spillerne at vise sig i al deres herlighed, bevæger sig aktivt og hurtigt. Mastering teknik, kan du miste op til 400 kalorier i timen, uanset hvor god du spiller disse sportsgrene. Koncentreres på bolden eller fjerbold, vil du ikke mærke til, hvor meget du har kørt. Desuden bevægelsen fra det ene hjørne af den ret til en anden, samt bevægelsen langs kanten af ​​bordet kræver lydhørhed og årvågenhed. Så betydeligt tab af kalorier er garanteret.

7. Vandski

At beherske denne sport, bliver du nødt til at deltage i to eller tre lektioner med en instruktør. Men din tid er værd. Når du er vandski, kan du lyst dronningen af ​​bølger og en mester i sport. En times gåtur tager væk 400-500 kalorier, styrker abs, og strammer musklerne i ben og balder. Så mange nice bonusser for en begivenhed - bør du helt sikkert prøve det.