7 måder at få dine børn til at spise flere grøntsager

Det er en af ​​de største frustrationer i en sundhedsbevidste persons liv - Kom stædige børn til at spise grøntsager. Du ved, det er godt for dem. Men så de sneer på spinat, grine af salat, og brække sig ved tanken om peberfrugt. Her er et par tips, der kan få dine børn til at genoverveje en af ​​de vigtigste fødevaregrupper. Bemærk, at de første tre tips ikke forhandle direkte med grøntsager, men snarere er råd om, hvordan at interagere med dit barn om emnet.

7 måder at få dine børn til at spise flere grøntsager

Et godt eksempel

Det er irriterende, men sandt: Når du passerer broccoli slaw for kyllingelår, dine børn bemærket. De holder øje med os og lære hele tiden, selv om de aldrig vil indrømme det. Hvis du konstant vil tilbage til braiseret rosenkål, du er mere tilbøjelige til at vække deres interesse.

Skræm 'Em! (Lidt)

Fortæl dem der er en grund til at vi får at vide at spise 5+ portioner frugt og veggies om dagen - De hjælper forebygge sygdom. Forklar i detaljer nogle af de sygdomme, man kan få fra ikke at få nok af de beskyttende elementer som antioxidanter og fiber i frisk (helst økologisk) frugt og grøntsager - især kræft. De må ikke starte kærlige veggies natten, men de vil helt sikkert begynde at have mere respekt for dem.

Put Veggies i perspektiv

Forklar dine børn, hvordan 5.000 eller endda 500 år siden, havde vi ikke meget andet at spise, men hele fødevarer i deres naturlige former. Der var ingen Goldfish kiks eller Twinkies dengang. Menneskeheden skabte disse andre "fødevarer", der ikke har nogen vitaminer eller næringsstoffer - alt, hvad de gør, er smager godt. Fortæl dine børn at "komme tilbage til naturen", og sætter pris på, hvad der var bestemt for os, og ikke hvad der blev foretaget af mennesker.

Naturlige muligheder Udarbejdet Kreativt

Spise friske kan betyde meget mere end et par selleri sticks og en kop Ranch dressing. Børnene vil sætte pris på 100% alle naturlige æblemos kopper (undertiden med kanel), til sprøde grønkål chips bagt i ovnen derhjemme, og asiatiske frisk ruller fyldt med fersk veggies dyppes i jordnøddesmør sauce på en restaurant. Gennemsøge butikshylderne, især i helsekost butikker eller gangene, som tilbyder kreative sunde pakket veggie og frugt ideer.

Har Kids Kog med dig

Brug kun friske og så vidt muligt økologiske grøntsager, har dine børn blive involveret i forberedelsen af ​​veggie gryderetter, side retter, hovedretter, salater mv Få dem bladre gennem en vegetabilsk kogebog og en opskrift, der ser appetitvækkende. Husk, jo mere farverige, jo bedre! Hvis du har dit eget hjem have, har dine børn hjælpe vælge og høst fødevarer, som de modnes. Jo mere de deltager, de mere respekt, de vil samle for grøntsager og frugter.

Lad de professionelle til at hjælpe

På restauranter, opmuntre dine børn til at prøve retter med hovedsagelig grøntsager blandet med forskellige krydderier. Vegetabilske retter er almindelige i mange asiatiske køkkener, f.eks så se efter navne som Veggie Stir Fry eller Broccoli med Tofu. Kokke ved, hvordan man kokken disse almindelige fødevarer i eksotiske og lækre måder sikker på at forlade dine børn med gode indtryk af grøntsager.

Tålmodighed og vedholdenhed

Prøv ikke at modstå fristelsen til at gøre måltiderne en kamp. Hvis dit barn er virkelig modstandsdygtig over for at prøve noget, bruge "Just One Bite" reglen. Prøv at holde tingene behagelig under spise tid. Lav en aftale: Hvis de bare prøve en bid og stadig ikke kan lide det, de ikke behøver at spise det. Men vær vedholdende. Holde minde dem om, hvorfor veggies er så dydige og hvorfor det er vigtigt, at de spiser dem. Dine ord vil ikke blive annulleret!