7 High Protein Grøntsager at medtage i din kost

Spise højt proteinindhold grøntsager er en nem, velsmagende og smart måde at opfylde dine ernæring behov uden at skulle forbruge højere muligheder fedt protein såsom animalske produkter. En kost med højt frugter og grøntsager kan reducere risikoen for hjertesygdomme, diabetes og endda nogle kræftformer.

High Protein grøntsager er også en stor mulighed for dem, der ønsker at tabe ekstra vægt og holde det ud for god. Det er vigtigt at forbruge en bred vifte af veggies for at drage fordel af de næringsstoffer, din krop har brug, så når du opretter en madplan, der indeholder masser af protein overveje, om gennemførelse af en eller flere af følgende muligheder.

1. Ærter

Disse små grønne mundrette grøntsager pakke en enorm punch af protein, ved otte gram per portion. Split ærter indeholder endnu mere protein, der giver mere end 16 gram for hver kop forbruges. Både flækærter og grønne ærter er velsmagende, let at forberede og kan opbevares til bekvem brug i skabet.

2. Corn

Hvad enten på kolber eller ud af en kan, majs giver fem gram protein per kop. Den indeholder også masser af fiber, og kan sættes til næsten enhver skål uden at kompromittere integriteten af ​​måltidet. Corn er lækre i supper, på salater og spises frisk fra kolber.

3. Broccoli

Forbrugende en kop hakkede broccoli vil give dig tre gram protein. Kombineret med ris eller bønner, kan du oprette et højt proteinindhold fad, der er sundt, påfyldning og let at forberede, når du ikke har en masse tid til at tilbringe i køkkenet.

4. Kikærter

Du får otte gram protein med hvert servering af kikærter du spiser, som kan hjælpe dig til nemt at nå dit daglige mål for dette næringsstof. Kikærter er lækre, når de er lavet i hummus, og de kan føjes til supper eller salater til en hurtig energi boost.

5. Spinat

En servering af spinat tilbyder op en kæmpestor 13 gram protein, nok til at holde dig i gang i timevis efter du forbruge det. Spinat er stor i gryderetter, pasta, supper, salater og endda af sig selv. Der er mange måder at forberede spinat som creaming det, dampende det, kogende det og rør stegning det.

6. Artiskokker

Mens det tager et stykke tid at tilberede disse fascinerende højt proteinindhold grøntsager, ventetiden er det værd. En medium artiskok har omkring fire gram protein og pakker en enorm smag faktor. De er bedst, når serveret med varmt smør eller mayonnaise at dyppe bladene i, og de kan være tjent med næsten enhver form for vigtigste skålen, fra spaghetti til bøf.

7. Kartofler

Hvad enten bagt, stegt eller mosede kartofler er en velsmagende supplement til krydrede retter og give omkring fem gram protein pr medium Spud. For at øge protein værdien af ​​en kartoffel, så prøv topping det med fedt fri ost, bacon stykker, bønner, eller kød kyllingebryst.