7 Foods for korrekt Fiber Ernæring

Selvom fiber ernæring er afgørende for den generelle sundhed og fastholde den korrekte indtagelse af fiber er ofte overset. Kostfibre, (også kendt som grovfoder) henviser til visse kulhydrater eller ufordøjelige del af vegetabilske fødevarer. De hjælpe med at flytte fødevarer gennem fordøjelsessystemet, absorberer vand og opretholde regelmæssig afføring. Selv om det er til stede i alle spiselige planter såsom grøntsager, frugter og korn, er ikke alle fiber er den samme. Nogle former er specifikt rettet mod at rense ud af din mave-tarmkanalen, og andre kombinere med toksiner og fedt, rense hele kroppen.

Tilføjelse fiber rige fødevarer til din kost er et vigtigt aspekt af de samlede sundhedsudgifter, og bør ske gradvist over en periode på uger, så for ikke at overvælde dit fordøjelsessystem. Følgende høje fiber fødevarer er enkle at inkorporere i din kost og bør kobles sammen med at drikke masser af vand.

Æbler

Æbler er rige på en slags opløselig fiber kaldet pectin, der primært findes i huden af ​​frugten. Pektin absorberer vand fra fordøjelseskanalen, og som et resultat er en bulk-dannende fiber, som hjælper i normalisering af afføring transit gennem tarmen. Æbler er en alsidig, overkommelige og velsmagende mad, der kan omdannes til en bred vifte af sunde og lækre snacks, måltider og drikkevarer.

Bran

Bran er en rig kilde til fiber, med op til 20 g pr kop. Der er flere typer af klid herunder hvede, majs og havreklid. Rå klid, som måske ikke appellerer til enhver smag, kan erstattes med høje klid korn såsom frugt â € ~n Fibre, Bran Flakes og Raisin Bran, som alle kan nemt tilføjes til din kost.

Brød

Høje niveauer af fiber kan findes i fuldkornsmel, kornmagasin og blødt korn sorter af brød. Disse typer af brød giver mere end dobbelt så meget fiber end hvidt brød. Brød er en nem og alsidig måde at øge din fiber indtagelse. Fuldkornsmel mel er også fiberrigt og kan bruges i mange opskrifter, såsom pandekager og kager.

Avocado

Blandt alle de andre ernæringsmæssige fordele af avocado, de indeholder mere end 3 g kostfibre, hvilket er den højeste koncentration af fiber i populære frugter. Det kan spises alene eller anvendes som en salat garniture.

Bær

Frugter såsom hindbær, brombær, jordbær og blåbær er fantastiske kilder til fiber, med en servering af hindbær, der indeholder mere end 8 gram, og en servering af brombær, der indeholder mere end 7 gram.

Bælgplanter

Bælgfrugter og bælgfrugter såsom sorte bønner, kidneybønner, sojabønner og lima bønner samt linser, hørfrø, jordnødder og cashewnødder, har et højt indhold af fiber. De kan kobles med andre fiber rige fødevarer, såsom ris, for at skabe sunde måltider.

Grønne grøntsager

Broccoli, Collard greens, grønne bønner, spinat og andre grønne grøntsager er en uvurderlig kilde til fiber og er også rige på andre næringsstoffer.

Fiber fremmer et væld af sundhedsmæssige fordele, såsom at lette vægttab og medvirken i forebyggelsen af ​​kræft, diabetes, divertikelsygdom og andre fordøjelsesproblemer. Spise de ovennævnte fødevarer samt andre fuldkorn, frugt og grøntsager sikrer en regelmæssig indtagelse af fiber, hvilket gavner langsigtede sundhed.