7 Foods at øge energi i Winter

Det er ikke let at være energisk hele arbejdsdagen i vinteren på grund af klimatiske forhold. Ernæringseksperter anbefaler, herunder i din kost fødevarer, der skal understøtte den generelle tilstand og sundhed.

7 Foods at øge energi i Winter

1. Apple

Denne frugt er en rig kilde til vitaminer og mineraler, samt flavonoider og polyphenoler - de forbindelser, som er kraftige antioxidanter.

Hvornår skal spise: hvis der ikke er kontraindikationer, så prøv at spise et æble hver morgen. Spis ikke sure æbler på tom mave.

2. Bananer

De har en masse af kalium, hvilket er vigtigt for normal blodtryk og hjerte funktion.

Hvornår skal spise: samtidig have en snack, hvis middagen ikke snart.

3. Paprika

Den indeholder meget vitamin A og C og lycopen, der tjener til forebyggelse af kræft.

Hvornår skal spise: en perfekt snack mellem måltiderne. Når spist til frokost, det øger følelsen af ​​mæthed.

4. Mørk chokolade

Ren mørk chokolade er nyttigt for alle søde tand mennesker, da det helt opfylder cravings for søde. Det indeholder ikke raffineret stivelse, som er til stede i andre desserter og ødelægger de vitaminer, der er nødvendige for energi. Desuden mørk chokolade indeholder kraftige antioxidanter.

Hvor meget til at spise: man kan spise op til 57 gram mørk chokolade om dagen uden at frygte for figuren - forudsat at du ikke spise for meget i almindelighed.

5. Græskarkerner

Græskarkerner indeholder store mængder af mineraler, såsom magnesium, jern og calcium, da de har en masse af vitamin K og proteiner. De øger kroppens effektivitet udmærket og er mindre kalorie end nødder.

Hvornår skal spise: i eftermiddag, et par timer efter frokost. Det er også egnet som en snack mellem morgenmad og frokost.

Hvor meget til at spise: bare en kvart kop disse frø.

6. Gulerødder

Gulerødder indeholder en masse af fiber, så de undertrykker akut sult udmærket. Gulerødder indeholder vitamin A i form af beta-caroten, som er nyttig for vision.

Hvornår skal spise: gulerødder er egnede til snacking hele dagen.

7. Sauerkraut

Den er rig på probiotika, som fremmer dannelsen af ​​vitamin B, fylde kroppen med energi for hele dagen.

Hvornår skal spise: når du vil.