7 Fødevarer, der medvirker til at forhindre hjertesygdomme

Hjertesygdom er en voksende bekymring i Amerika i dag. Her er nogle fødevarer, der menes at hjælpe med at forhindre hjertesygdomme og forbedre hjerte-kar sundhed.

1. Laks

Laks omega 3A € ™ s, som har vist sig at forhindre uregelmæssig hjerterytme. De forbedrer også kolesterol nøgletal og reducere blodtrykket. Målet for 2 portioner hver uge, og efterlader huden på de bedste fordele. Grill laks med nogle veggies, eller glasur den med en citron sauce til at tilføje nogle gejst.

2. Bønner

Bønner, såsom kidneybønner, lima bønner og sorte bønner, har flere sundhedsmæssige fordele. De er høj i fiber, kalium og folat. Fiberen vil hjælpe du føler dig fuld og tilfreds og vil sænke kolesterol. Kalium er nødvendigt at holde hjertemusklen slå kraftigt og regelmæssigt. Folat nedbryder visse aminosyrer, som har vist sig at øge risikoen for hjertesygdom. Føj nogle bønner til en salat, eller bruge dem som en side parabol til middag. Spis dem flere gange om ugen for at holde et sundt hjerte.

3. Bær

Ikke alene skal de gøre en stor sød behandler, men bær er stærke hjerte-venlige fødevarer. De indeholder polyfenoler, der arbejder for at forebygge celleskader. De har også antioxidanter for at hjælpe kroppen bekæmpe off sygdom. Føj nogle bær til din havregrød eller gnaske på dem til en snack. Din søde tand, talje, og hjerte vil alle tak.

4. Havregryn

Havregryn er fyldt med vitaminer, mineraler og fibre. Det er en fuldkorn og fiber hjælper lavere kolesterol. Havregryn holder også din fordøjelseskanalen i prime form, og det hjælper med at beskytte mod visse kræftformer. Spis det til morgenmad, og tilføjer bær for en ekstra hjerte-sund boost.

5. skummetmælk

Mælk er en glimrende kilde til calcium, som er afgørende for kroppen. Ud over at bygge stærke knogler, det hjælper også lavere blodtryk. Det vil holde væggene i blodårerne fungerer korrekt, så dit hjerte ikke behøver at arbejde så hårdt for at få blod pumpet i hele din krop. Drik mindst et glas om dagen, og tilføje nogle andre kilder til calcium til at opfylde dit daglige calcium kvote.

6. Grøntsager

Vi har hørt alle vores liv, at grøntsager er godt for os, men de er meget kraftige. Mørke grøntsager er fulde af karotenoider og flavonoider, som vil hjælpe dig med at opnå optimal vaskulær sundhed. Sauter veggies til middag eller tilføje dem som en side parabol.

7. Mørk Chokolade

Mørk chokolade indeholder antioxidanter for at beskytte din krop mod frie radikaler. Det hjælper også sænke din risiko for at få et hjerteanfald. En lille firkant er en passende mængde til at høste fordelene af mørk chokolade. Anymore betragtes som for voldsomt på grund af fedt, kalorier, og koffein, som det indeholder. Spis en lille firkant til en snack, eller gnaske på en firkant til en lækker afslutning på din frokost.

Holde dit hjerte sundt er afgørende for et godt helbred. Sammen med en ordentlig kost og motion, vil disse fødevarer hjælpe med at holde dit hjerte i god form.