7 Bryllup Traditioner Du kan springe

7 Bryllup Traditioner Du kan springe
Bryllup traditioner er traditionel, og intet siger, at du er nødt til at være traditionelle. Her er mindst syv bryllup traditioner kan du springe til dit bryllup (hvis du vil). Det kan endda spare dig penge (og det er usandsynligt at forårsage dig nogen hjertesorg).

1. Brude Party

Jeg var 37, da jeg blev gift. Stort set alle mine gode venner havde bundet knude i vores 20s. Jeg føler ikke behov for at have en brude fest og gøre min mand-til-være har man enten. Vores venner og familiemedlemmer ved, at de er specielle for os. De har ikke brug for særlige titler eller at få dem til at føle, vores sorority søstre og frat brødre at forstå. Hvis du ikke ønsker at klæde dine bedste gal venner både og pluk matchende sko, smykker og buketter, derefter ikke.

2. Gaveliste

Der er et utal af grunde til, at du måske ikke ønsker eller har brug for at registrere for bryllup gaver. Sandheden af ​​sagen er, at dine gæster kan finde meningsfulde gaver (eller simpel kolde hårde kontanter), uden at du behøver at bruge timer bugtende omkring nogle butik med en elektronisk gave scanner i dine hænder. Hvis du ønsker at give vejledning til dine gæster på hvad de skal købe dig derefter registrere. Hvis du ikke gør, så skal du ikke registrere. Jeg lover dig, kan gæsterne finde ud den ene eller den anden måde.

3. Bachelor / Bachelorette Party

Springe bachelor- og bachelorette parter helt eller gå en alternativ rute. I stedet for en beruset nat ud iført et slør med falliske symboler limet til det, vælge en dag i spaen eller en weekend væk med dine venner i stedet. Træk spilleplader og har en gammel skole spil nat derhjemme eller være vært for en slummer part.

4. Forlovelsesfest

Sure, alle ophidset og glad for dig, når du får engageret, men en fest? Virkelig? Det er ikke nødvendigt. Gæster er mere end glade for at komme ud til brylluppet og hjælpe dig fejre da. Du og de behøver ikke en ekstra fest og en anden gave og kort for at være glad for dig.

5. Gæstebog

Jeg kan stort set garantere dig, at en gæstebog er en anden støvsamler du sandsynligvis ikke brug for rundt i huset (på loftet, i garagen, i kælderen, eller skubbet væk i en kasse et eller andet sted). Hvis du virkelig føler behov for at have gæster underskrive en bog eller en slags memento, det er fint. Hvis du ikke gør det, er du sikker på at huske, hvem deltog dit bryllup år nede ad vejen. Hvis ikke, se på billeder eller bryllupsdag kort, de gav dig.

6. Florist

No offense til blomsterhandlere, de helt sikkert have talent, men det er ikke nødvendigt, at hver bryllup. Jeg havde lidt over et dusin centerpieces og en buket. Jeg bestilte blomster engros fra en engros-klub, hvor jeg hører til. Blomsterne ankom til min dør, friske som tusindfryd (de var gerbera). Jeg bestilte firkantede vaser jeg ønskede online, og de også blev leveret lige til min dør. Min søster-in-law samlet centerpieces og min buket, og hun og min mand sætte dem på vores familie-stil bord setup morgenen den brylluppet og leveret min buket til kirken. Kirken havde alter der allerede og tillod ikke kronblad nedkastning eller Pew dekorationer, så hvad gjorde jeg nødt til at bruge hundredvis af dollars på en blomsterhandler til at gøre?

7. Bouquet / Garter Toss

Hvis du ikke ønsker at kaste din buket og strømpebånd, det er fint at "bare sige nej." For mig, har jeg ikke nogen enkelt fyre deltog i brylluppet, og kun et par enkelt damer. Det ville ikke have fungeret, men det var ikke noget, jeg ønskede at deltage i at gøre alligevel. Ingen af ​​de enkelt damer græd over ikke at ydmyge sig selv i en tug-of-krig over min buket (og det havde intet at gøre med, hvordan det så ud, fordi min søster-in-law gjorde et fabelagtig job i sin samling).

Ingen regler

Intet siger du nødt til at indarbejde bryllup traditioner i dit bryllup. Vælge og vrage traditionerne, du ønsker at ære og "bare sige nej" til dem, du ikke gør.