7 Beauty Trends af Fall 2014

Det er efterår udenfor, og det betyder, at det er på tide at ændre billedet. Lad os skjule fristende sundresses, beskæres toppe og mini-nederdele i garderobeskabet. Det er tid til at opdatere vores garderobe med hyggelige trøjer, jeans og stilfulde glamourøse kjoler. Den endelige touch ville være at gøre en første klasses make-up på baggrund af Haute Couture Fall-Winter 2014-2015 skønhed tendenser.

7 Beauty Trends af Fall 2014

Ifølge statistikker, 56 procent af kvinderne ændrer deres makeup ikke mere end én gang i 11 år! Du bør rette denne fejl omgående, med henvisning til de mest aktuelle makeup produkter, mægtigt og mode inspiration for hjælp. Med hver dag der går, er det nødvendigt at se bedre og forbedre din egen uimodståelige charme. Vælg skønhed fokus for dig og gøre det til en realitet!

Rainbow

Fremhævning dine øjne med en eyeliner er en reel måde ramt af den kommende sæson. Daring fashionistas vil foretrække saftige neonfarver, mens "gidsler" af business dress code vil finde dybe toner af smaragd, blomme og guld mere passende. Suppler dit look med suntan pulver (selvfølgelig, hvis du ikke har fået din egen solcreme, mens du slapper af på stranden resorts i verden) og en læbe lak. Af den måde, det andet produkt er en sand skønhed nyhed, som er absolut værd at prøve! Indsamlingen af ​​fashionable læbe lak repræsenterer rige farver af efteråret palet med en lys, knap mærkbar glans.

7 Beauty Trends af Fall 2014

En lidenskabelig pige

De kvinder, der ikke er bange for at være lyse og trendy vælger den lidenskabelige orange farve. For at forhindre læbestift fra at miste sin strålende farver angivet på tuben under påvirkning af den naturlige pigment af læberne, kan man stole på hemmeligheder Make-Up artister. Blend den korrektion base på dine læber og først derefter anvende din læbestift.

7 Beauty Trends af Fall 2014

Burgundy blues

Bourgogne læbestift er en perfekt løsning til hjem og kontor parter. Den er velegnet til enhver hudtype som fremhæver element i hele billedet. Venligst tage i betragtning, at det er bedre ikke at bruge lyse pulver sammen med bordeaux farve. Være mere opmærksomme på den fejlfri hud tone. For at gøre dette, skal du bruge lys tekstur af en BB eller CC-creme. Den resulterende effekt vil overraske dig!

7 Beauty Trends af Fall 2014

Tilbage i 60'erne

Kan du huske den foruroligende Twiggy billeder? De er relevante igen i dag! Levende tykke øjenvipper med effekten af ​​"vidt åbne øjne" skinnede på Gucci og Prada mode catwalks. Hvordan kan man genskabe en strålende retro billede? Brug punkt bevægelser til at tegne pile med hjælp af den sorte eyeliner på vipperne linje. Ved at gøre dette, vil du få en dejlig tynd kontur, framing dine øjne. Så brug mascara med en maksimal kapacitet til at male dine øjenvipper i 3 lag. Brug derefter pincet til at forbinde cilier i små bundter. Når du gør dette, er du på toppen af ​​en mode bølge!

7 Beauty Trends af Fall 2014

En sanselig Coquette

Hvis du vil oprette denne glamourøse billede skal du bruge fuchsia læbestift. Det vil ikke blot gøre opmærksom på din dyrebare person, men vil også forstærke din temperament. Påfør læbestift, og glem ikke at bruge en læbe blyant på en lignende tone. Vurdere din indsats. Desværre fuchsia er ikke egnet til alle skønheder. Men hvis du er tiltrukket af farven, kan denne kosmetisk misforståelse omgås. For at få en blød mættet nuance, bland læbestift og glans i andelene på to til en (eller flere) på bagsiden af ​​din hånd, og derefter anvende den resulterende tone på læberne. Hvis du har gjort alt korrekt, vil billedet være en succes! Dine læber vil begejstre mænds fantasi med en forførende glød.

7 Beauty Trends af Fall 2014

Et træ nymfe

Sarte pasteller og dæmpede toner er ikke så mærkbar i makeup som lyse accenter, men de ser så patetisk og økologisk, at de ikke kan negligeres. Derfor make-up pensler af sådanne modemærker som Derek Lam, Hugo Boss, Rodarte, Donna Karan og Diane von Furstenberg er blevet anvendt, udsmykning modellernes bevægelige øjenlåg med "falmede" farver. Efter nogle omhyggelig shading, resultatet viste sig at være over ros. Pigernes uskyldige udseende gav anledning til de foreninger med træ nymfer. Sensuel og smuk!

7 Beauty Trends af Fall 2014

En præstinde af kærlighed

Billederne af orientalske skønheder og japansk geisha er de mest hyppige i nutidens seksuelle fantasier mænd. Måske er det derfor mode maestros kunne ikke have undladt at genskabe dem på en måde catwalk. Som regel er dybe nuancer af skygger i tre versioner af den samme lysstyrke anvendes på bevægelige og ubevægelige øjenlåg, langs den nederste øjenvippe linje. Resultatet er smukt og effektivt. Det vigtigste er at give den ledende rolle til denne tendens. Det anbefales at bruge lip gloss eller endda ignorere læbe makeup.

7 Beauty Trends af Fall 2014

En legende hun-kat

Makeup Cat Eyes er en sensuel accent af dette efterår. Pilene, koket buede opad, bidrager til seksualitet og kongelige magnetisme af repræsentanterne for messen køn. En vigtig forudsætning er ikke at glemme at bruge nuancer i hjørnerne af øjnene. Nu er du perfekt!

7 Beauty Trends af Fall 2014