7 Bad rygøvelser du bør undgå

Motion er godt for folk med en dårlig ryg, men der er nogle dårlige ryg øvelser, som du bør undgå. Rygproblemer kan være meget alvorlige. Du bliver nødt til at sikre, at du gør de rigtige øvelser for at forbedre sundheden for din ryg, og samtidig undgå øvelser, der kan forårsage mere skade end gavn. Her er de øvelser, som du bør undgå at gøre, når du har en smertefuld tilbage.

1. Yoga

Yoga er ofte set som en nyttig måde at styrke din kerne muskler, herunder din ryg. Men hvis du allerede har en dårlig ryg, bør du undgå at gøre yoga ved dig selv. Hvis du deltager i en yoga klasse, vil du virkelig nødt til at fortælle læreren, før du starter klassen. Det er en god idé ikke at deltage i nogen yoga klasser, medmindre de specifikt er designet til folk med dårlig ryg.

2. Visse Swimming Strokes

Svømning er en meget god øvelse for ryggen, fordi vandet vil tage vægten. Dog skal du undgå slag der sætter stor belastning på din ryg. Du skal undgå hurtige slag såsom butterfly eller crawl. Tag din tid og svømme langsommere, mere afslappet slagtilfælde, såsom brystsvømning.

3. Styrketræning

Vægtløftning er en anden form for motion, som bør undgås, når du har en dårlig ryg. Vægtløftning vil lægge for stor belastning på ryggen og øge smerte. Selv når du ikke har en dårlig ryg, skal du være forsigtig, når du løfter vægte. Altid bøje knæ og løft med benene i stedet for at løfte med ryggen. Dette vil minimere risikoen for at forårsage stor skade.

4. Cykling

Cykling er en øvelse, som mange mennesker virkelig vil nyde. Det er ikke kun en stor lav effekt motion, men det er også en form for transport. Men hvis du har en dårlig ryg, skal du undgå at cykle på alle tidspunkter. Cykling vil betyde, at du holder din ryg i en bestemt position i lang tid, hvilket kan føre til mere smerte. Går over bump kan også jar din ryg, hvilket kan føre til endnu mere skade.

5. Kontakt Sports

Kontaktsport skal også undgås, når du lider af en dårlig ryg. Kontakt sportsgrene som rugby eller amerikansk fodbold kan forårsage din ryg muskler at blive stødt, hvilket vil forårsage en masse smerter og skader.

6. tå rører

Når du har en dårlig ryg, skal du undgå at gøre tå rører. Dette vil strække din ryg og lægge ekstra pres på ledbånd og diske i din rygsøjle. Dette kan forårsage en masse skader og store problemer for din ryg.