7 At Home Øvelser for din hamstrings

For personer, der ønsker at uddanne deres hamstrings, den muskel gruppe kører op bag på benet fra knæet til Butt, der er en række af let aktiviteter, der vil tone og styrke disse væsentlige power-løft muskler. Her er nogle af de øverste forstrækning building aktiviteter anbefales af en række undervisere og andre.

  1. Dødløft og "god morgen" - Disse aktiviteter kan kun gøres derhjemme, hvis du har et hjem vægtstang sæt. Begge dog er til gavn for de hamstrings, som spiller en enestående rolle i at løfte en last. En simpel dødløft indebærer at bringe en vægtstang og et sæt vægte fra gulvet til et sted over hovedet eller skuldrene. Modificerede dødløft kendt som "god morgen" indebærer at holde barbell bag din ryg, mens du går fra hugsiddende til stående stilling.
  2. Skum Roller Øvelser - Andre hjem forstrækning øvelser kan være en blanding af strækninger og muskel toning. Bio skum rulle forstrækning motion er et glimrende eksempel på dette. Skumvalse brugere kan placere rullerne under fødderne eller underben, hæve deres krop op med armene, og rul frem og tilbage. Variationer af denne øvelse giver gode træningsprogrammer for hamstrings, og ved hjælp af skum rulle på forstrækning område kan massere musklerne og hjælpe med at løsne dem.
  3. Returkommission - Disse handy forstrækning aktiviteter kan gøres derhjemme uden noget gear overhovedet. For et tilbageslag, positionere dig på jorden, på hænder og knæ. Så strækker det ene ben op bag dig og sparke opad. Den tilbageslag virker hamstrings og relaterede muskelgrupper "mod grain" og hjælper med stramme op disse arbejdshest muskler.
  4. Gåture lunges - Disse forstrækning hjælpere kan gøres med eller uden frie vægte. Væsentlige, deltageren går fremad fra en stående position i en lunge med det ene ben, og går ned næsten til gulvet, før vende retning tilbage op til stående stilling. Enhver mængde af gratis vægt øger modstanden for mere aggressiv muskelstyrkning.
  5. Jumping - Modificeret lang hoppe eller rytme hoppe fungerer også hamstrings, men ikke i en isoleret måde. Jumping aktiviteter virkelig arbejde mange forskellige muskelgrupper, og hvis det gøres med et sjippetov eller lignende værktøj, kan langt bedre agility samt.
  6. Trin Ups - denne klassiske øvelse virker også hamstrings. Du behøver ikke nogen redskaber bortset fra nogle hævet flade. Du skal blot øve træde op på en hævet flade, først med den ene det andet ben, så og så ned igen. Stairmaster og relaterede maskiner kan være godt, også.
  7. Ben presser og krøller - For disse varer, vil du brug for et hjem gym maskine. Ben presser og ben krøller hver stole på en specialiseret fast vægt maskine til modstand. Men hvis du har en multi-use maskine i din garage, kælder eller andre fitness rum, kan du tilføje disse til din forstrækning repertoire.

Alle ovennævnte er populære øvelser for forstrækning muskler, du kan gøre i komfort i dit eget hjem, hvis du har nogle af disse grundlæggende fitness redskaber.