7 af de største klager fra Wedding Gæster

7 af de største klager fra Wedding Gæster
Din bryllupsdag kan være din dag, men det er rart at gøre dine gæster glade også. Mens de fleste brude og gomme ikke prøver at være hensynsløs til deres gæster, her er nogle af de klager, gæsterne har om bryllupper. Tag dem med i betragtning for at undgå at gøre dine egne gæster forstyrret.

# 1 Time Gaps

Undgå lang tid mellem afslutningen af ​​vielsen og starten af ​​cocktail time eller reception. Det er især besværligt for dine gæster, der kom ind fra ud af byen. De typisk ikke kender området godt nok til at besætte deres tid og kan ikke køre hjem for at hænge ud, indtil modtagelsen begynder. Du kan også miste nogle gæster eller har gæster, der ikke møder op til ceremonien, men kommer for modtagelse. Mens du og din familie har billeder til at deltage i mellem ceremoni og modtagelse, dine gæster ikke.

# 2 Cash Bars

At have en kontant bar ved et bryllup er ligesom opladning middagsgæster til at spise middag på dit middagsselskab. Du ville ikke opkræve et gebyr på din middagsselskab, så undgå at gøre det på dit bryllup. Hvis du ikke har råd til en fuld bar, det er fint. Sats på en begrænset bar, tjener kun øl og vin eller tilbyde en signatur drink.

# 3 utaknemmelige og Skæve værter

Du og din brudgom er kun to personer. Det kan være svært at hilse alle på dit bryllup. Gør det alligevel. Planlæg tid ind i din dagsorden for at gå fra bord til bord for at sige goddag og takke dem for at komme. Efter brylluppet, være hurtig med at sende dine takkekort.

# 4 Sådan kommer Lost

Ikke alene har gæster hader ikke at vide, hvordan du kommer til ceremonien eller modtagelse placering, men de hader ikke at vide, hvor de skal gå, når de ankommer. Du kan hjælpe med at undgå at få dine gæster tabt ved at give retninger og kort inde i dine invitationer. Også indeholde relevante oplysninger, såsom navnet på balsalen på det sted, hvor din modtagelse er. Endelig tildele nogen-det være sig en anden gæst eller en person fra spillestedet-at hjælpe direkte gæster, når de ankommer.

# 5 Never-Ending Music

Gæster har ikke noget imod en ændring i musik flow i løbet af begivenheden. Hvad de klage over er hjertebankende musik fra det tidspunkt, hvor bruden og gommen gå gennem døren indtil den tid, de går hjem om natten. Mens du kan elske techno eller hip hop, måske dine gæster ikke være fans-især hele natten. Prøv at blande din musik optioner, timing baggrundsmusik under middagen og optimistisk dansemusik for passende tidspunkter.

# 6 Never-Ending Taler og toasts

Bedste mænd, groomsmen, brudepige, kan fædrene-listen over toasts og taler blive ved og ved. Sørg for, at tale givere ikke blive ved og ved, men. Spørg dem forud for tid til at gøre deres tale en "Cliff Notes" version af, hvad de har at sige. I de fleste tilfælde indlæggene er de eneste ting stående mellem gæsterne og måltidet.

# 7 Timing

Især hvis dit bryllup er i løbet af ugen, eller på en søndag, være hensynsfuld af dine gæster 'tid. Hvis modtagelsen slutter kl 10, og de skal være på arbejde om morgenen, er dine gæster vil være temmelig mærkelig. Hvis du vælger en hverdag bryllup, overveje at starte og slutter gange omhyggeligt.

Dine gæster vil nyde din dag lige så meget som du gør. Tage deres følelser i betragtning, når du planlægger. Det vil gøre dagen bedre for alle involverede.