6 trin til Booty Perfection

Hvem ønsker ikke at perfekte bag? Problemet med en smuk bytte er, at det er et stort arbejde, hvilket er grunden til mange ive op før start. Modstå denne fristelse og arbejde på din derriere! Her er seks trin til at hjælpe dig med at få en bageste, som rap kunstnere ønsker at skrive sange om.

6 trin til Booty Perfection

1. Step Forward

Hvis du ønsker at forme den bageste, den forreste lunge er din bedste ven. Det vil give dig den boble form, at så mange begære og vil styrke dine hofter så godt.

For at gøre det forreste lunge, blot stå med fødderne spredt skulder-bredde fra hinanden og placere dine hænder på dine hofter. Træd frem og dyppes i lunge, indtil dit knæ er bøjet i en 90 graders vinkel. Klem din røv, som du skubber op og træde tilbage.

Reps: 15 til 20 pr ben

2. skridt tilbage

Den bageste lunge fokuserer lidt mere på lårene end hamstrings / glutes, men det er fantastisk til at give dine ben en defineret look, der vil hjælpe din røv skiller sig ud.

Påtage sig lunge position - fødder spredt skulder bredde fra hinanden, hænder på hofter - men denne gang tilbageskridt. Dip indtil det forreste ben har nået 90 graders vinkel, og skub det forkerte ben frem til at vende tilbage til din udgangsposition.

Reps: 15 til 20 pr ben

3. Trin til side

Denne øvelse er en smule hårdere, men det vil forme din bag ene kind ad gangen. Når du vænne sig til det, er det meget lettere at bo afbalanceret.

Påtage sig lunge position, men træde frem og til højre for at dykke ned i lunge. Mærk brænde på højre kind, som du skubber tilbage til din oprindelige position. Gentag med venstre ben for en endnu træning.

Reps: 15 til 20 pr ben

4. Step Up

Vægtet step-ups vil makulere dine glutes med hvert trin op, og ramte de lårmusklerne, som du træder ned.

Snup et par håndvægte eller en vægtstang for at tilføje ekstra vægt. Du kan gøre øvelsen på en trappe eller en speciel platform. Træd op med den ene fod først, bringer den anden til platformen og skridt tilbage ned med den oprindelige fod. Gentag med begge fødder.

Reps: 15 til 20 pr ben

5. Trin til Wall

Wall squats er en statisk øvelse, der vil have dine ben skælvende på ingen tid. Det er meget lettere på dine knæ end almindelige squats, men ikke mindre straffe for dine muskler.

Stå med ryggen mod muren, dine fødder spredt skulder bredde foran dig. Glide ned ad væggen, indtil dine ben er bøjet til en 90- graders vinkel. Jo dybere du går ind i din squat, jo mere belastning du placerer på dine hamstrings og glutes.

Time: 45 til 60 sekunder

6. Trin på Elliptical

Den elliptiske maskine er den lidt mindre irriterende fætter til StairMaster, og du kan bruge det til at målrette dine glutes for en fremragende booty-sculpting træning.

Træd ind på maskinen og justere hældning til den højest mulige indstilling. Du bliver nødt til at løfte disse knæ for at holde walking, og det vil give din bund træning den behøver.

Tid: 30 minutter (gøre dette efter de andre øvelser)

6 trin til Booty Perfection

Sådan har en fladere mave for Bikini Season