6 tricks til at holde dit hår Volumized Trods iført en hat

Vinterklima er en fjende af voluminøse frisurer. Frisurer er forkælet på grund af vinden, sne og frost, og selvfølgelig, hatte. Men der er et par tricks til at bruge, hvis du ønsker at bære en hat og stadig har volumized hår.

6 tricks til at holde dit hår Volumized Trods iført en hat

1. Vask dit hår før du går ud

Ifølge frisører, der er ikke så mange tricks til at gøre det (men måske eksperter er tilbageholdende med at afsløre alle deres hemmeligheder). Vask dit hår mindst to timer før de forlader huset - der giver dig mulighed for at holde håret volumen under hatten. I dette tilfælde er det bedst at bruge volumizing shampoo og balsam og bruge en hårtørrer til at konsolidere effekten. Dette er nok til at holde håret volumized under en hat.

2. Undgå hårstylingsprodukter

Hair styling produkter bør anvendes med største forsigtighed, inden du tager en hat. Faktisk er det bedre ikke at bruge dem, hvis du er nødt til at gå et sted i vintervejr - ellers hatten vil skabe en unødvendig pres på dit hår behandlet med stylingprodukter, og frisure vil deformere. Hvis du ikke kan undvære en hårspray, bedre tage den med dig og bruge den allerede på stedet.

3. Hair Volume Secret

Et andet trick, der hjælper med at holde dit hår volumized vinteren er at indsamle dit hår i en bolle under hatten. Lav en bolle, sat på hatten - og voila! Alt hvad du behøver at gøre så er at tage huen af ​​og ryste på hovedet. Men denne metode kræver nogle færdigheder, så du bliver nødt til at praktisere foran spejlet.

6 tricks til at holde dit hår Volumized Trods iført en hat

4. Sådan holder du din Bang Volumized?

Et brag bør ophæves på rødderne, inden du tager en hat. Du kan også let toupere strengene, hvor du ønsker at skabe volumen. Det er bedre at anvende en kam, med store spredte tænder. Kæmmet krøller bør være hairsprayed ved rødderne med en volumizing hårspray og derefter glattede ovenfra. Glem ikke, at du skal style kun vådt hår efter hårvask. Tørrede tråde holder formen meget værre.

5. Undgå for varmt Hatte

Desuden er det vigtigt, at hatten ikke bør være for varm. Ellers vil fugten ødelægge dit hår, og kan endda fremprovokere en kold. Tag hatten indendørs.

6. Hovedbeklædning Størrelse og materiale

Materialet og formen af ​​hatten er for vigtige. Vælg uld, kashmir eller bomuld - så håret vil ikke miste sin volumen. Syntetiske materialer bør undgås. Hatten skal ikke være for stramt, så det ikke trykker på håret.