6 tips til Løb i Extreme Heat

Øve nogle effektive tips til at køre i ekstrem varme kan hjælpe med at holde dig sund, samtidig med at du kan fortsætte din normale kører rutine. Når du har hørt med en læge at afgøre, om der kører i ekstrem varme er sikkert for din individuelle sundhed, skal du sørge for at praktisere følgende:

1. Tag hyppige pauser

Et af de vigtigste tips til at køre i ekstrem varme er at tage hyppige pauser, så du ikke overanstrenger dig selv. Du får træt hurtigere i varmen, og så du er nødt til at give din krop tid til at hvile hver halve mile eller hver mile. Du må ikke holde op med at bevæge sig helt; gå langsomt at give din puls til at bremse ned gradvist. Du kan begynde at køre igen efter et par minutter.

2. ophold hydreret

Staying hydreret er især vigtigt, når du kører i ekstrem varme, fordi du vil svede mere og miste mere vand. Du bør jogge med vand eller en sports drink i hånden og tage slurke ofte. Det er sundere at drikke slurke før du selv begynder at føle tørst snarere end at drikke store mængder vand på en gang. Du bør selv begynde at drikke omkring tredive minutter, før du begynder at køre.

3. Prøv at holde sig til Shady Paths

Direkte sollys gør ekstrem varme endnu værre (i modsætning til overskyet lys), så undgå sollys i ekstrem varme. Prøv at holde sig til at køre i skyggefulde stier, såsom under træer eller markiser. Hvis du ikke kan køre under belægninger for meget af den måde, så sørg for at tage dine pauser i skyggefulde områder for at give dig selv en pause fra overdreven varme, som solen.

4. Kør på snavs og græs Hvis Muligt

Prøv at køre på snavs eller græs stier i stedet for beton. En park ville være et fantastisk sted at overveje. Beton og andre overflader, såsom asfalt, holde på varmen. Du vil føle varmere og bliver træt hurtigere, og dine fødder kan blive varm, hvis du kører på overflader, der bevarer varmen.

5. Bær Let, åndbar beklædning

Afhængigt af hvor meget sol eksponering, du forventer, kan du ønsker at dække op så meget af huden som muligt for at undgå solskoldning. Men jo flere tøj, du vil varmere din krop får, hvilket er farligt, når temperaturen er høj. Prøv iført let, åndbar tøj, piskeris fugt fra sved væk fra kroppen og samtidig holde dig forfriskende fugtig og kølig. Mesh kører toppe er populære valg.

6. dække dit hoved

Dækker hovedet beskytter din hovedbund fra solskoldning. En åndbar, letvægts hat eller bandana kan beskytte din hovedbund. Ligesom resten af ​​dit letvægts tøj, vil den akkumulerede sved løftes din krop virker samtidig som en afkøling barriere. Du kan også bære en bandana dyppet i koldt vand (og efterfølgende ringet ud) for en ekstra køleeffekt.

Hvis du følger disse tips vil du opdage, at det er muligt at holde sig til din almindelige træning rutine, selv i varmere temperaturer.