6 Tips til Cross country i Winter

Cross-country kører i løbet af vinteren kan undertiden få tricky, især med sne og isdækkede stier. Hertil kommer den forkortede dagslys og cross-country kører om vinteren kan være en udfordrende hobby. I stedet for at se de negativer, se denne ændring af sæsonen som et nyt eventyr.

6 Tips til Cross country i Winter

1 Forøg din kilometertal

I løbet af vinteren er det ubetænksomt at gøre intervaller eller faktiske hastighed træning ud på stier. Du risikerer at glide på et plaster på sort is eller glide ned en snedækket dæmning. I stedet for at fokusere på hastighed, tilbringer disse vintermånederne opbygge din base kilometertal og overordnede kondition. Gå lange, men gå langsomt.

2 Tænk på mentale spil

At komme ud og færdiggøre en lang sigt, når temperaturerne dukkert under frysepunktet er udfordrende, men det er også at gøre dig hårdere. Som du samle op og ud på din vinter cross country løb, holde minde dig selv, at få andre løbere sætter så meget indsats i deres off sæson uddannelse.

3 Ændring Up Hvordan du kører

I de varmere måneder, din træning tidsplan sandsynligvis er fyldt med forskellige miles du har til formål at køre hver dag. I løbet af vinteren, nappe, hvordan du planlægger din kører. I stedet for at sætte en afstand mål, sætte en tid mål. Hvis det er vådt, koldt og glat, vil du være i stand til sikkert at opretholde den samme hurtige tempo som en varm sommerdag. Ved at planlægge din kører på få minutter, du tager hensyn til de variable vejrforhold, du kan opleve.

4 Cross-Train

Du behøver ikke at pakke dine sneakers for hele vintersæsonen, men har et par cross-træning, til at slå til, når vejret bliver syd. Ved at have en gå-til alternativ, vil du ikke behøver at bekymre dig om at miste noget af din kondition, blot fordi det er sleeting udenfor. Du kan gøre nogle cross træning såsom ridning på en stationær cykel, styrketræning, snesko, vandreture eller langrend.

5 Lag Lag Lag

Faldende temperaturer kan gøre vinteren kører en vanskelig sport. Du begynder din løbe koldt og afslutte det med sved dryppende ned din pande. Den bedste måde at håndtere chill er at klæde sig i lag. Før du begiver dig ud på din løbetur, kontrollere temperaturen og vind chill. Hvis vinden blæser, skal du bruge et ydre lag, der kan blokere vinden. Under dette lag på en åndbar trøje, der vil lade den varme og fugt ud og samtidig forhindre dig i at få kølet. Mod din hud, skal du placere et lag, der er blød og væger sved; undgå bomuld! Endelig beskytte dine hænder, hoved og fødder. Som du løber, skal du blot skrælle lag for at undgå at blive overophedet.

# 6 Flyt det indendørs

En måde at undslippe vintervejret er at køre indendørs. Mens dette er en stor forandring fra bjergene, stier og felter, du kan være vænne til at køre med din cross-country træning, indendørs træning giver dig mulighed for stadig træne på trods af den kolde og til tider usikre vejr. Indendørs træning kan afsluttes på et løbebånd eller på en indendørs bane.