6 tips til at spise Out Sund

Spisning på en restaurant kan være skræmmende. Billeder af mad er klistret over menuen og andre lånere nyder deres måltider. Hvordan ved du, hvad du skal vælge, når du spiser ude? Her er nogle ting at se til, når du bestiller et måltid. Men husk på, at valgmuligheder varierer afhængigt af den type restaurant og køkken, du er eating.First, ikke blive fristet af tilbud eller billederne i menuen. De fleste af disse er entrees med store portioner og mere tilbøjelige til at have en høj fedt og / eller kalorieindholdet. Altid huske, at billedet ser normalt bedre end den faktiske fødevarer. Hvis du virkelig er interesseret i det særlige, se om du kan få serveren bringe en to-go boks, så du kan dele dit måltid før spise spise. For det andet, altid forsøge at bestille bare vand. Mens fancy drink specials kan være lokkende, de normalt har masser af kalorier og sukker, svarende til sodavand. Din anden mulighed er at vælge den enkelt glas rød eller hvidvin eller usødet iste. Bare husk at kontrollere mængden du tager in- du vil de fleste af dine kalorier fra et måltid at være fra mad i stedet for væsker.

6 tips til at spise Out Sund
Som for at vælge hvilke måltid er relevant, absolut tage dine egne cravings i betragtning. En lille del af noget, du ønsker (selvom det er usundt) kan gå en lang vej for at undgå overspisning på et andet tidspunkt. Bare husk, at del kontrol er vigtig og forsøge at vælge side, der omfatter friske grillede grøntsager eller fuldkorn. Lean protein, såsom kylling og fisk, er sandsynligvis de bedste valg for hovedretter. Undgå stegt mad, og vælg entrees, der omfatter grillet, bagt eller broiled i beskrivelsen eller navn. Også salater som et måltid er et godt valg, dog være forsigtig med dressing og det ekstra, der er i salaten. For eksempel kan en kylling salat har grillet kylling, men kan også have fuldfed dressing, bacon, ost, æg og croutons, der tilføjer unødvendig ekstra protein og fedt til måltidet. Altid bede om forbinding på side, selv om det er en type af vinaigrette. En masse af hovedvandsæg indeholde olier, der kan tilføje dine daglige kalorier så godt. Hvis du går til en restaurant og finde en sandwich som din vigtigste kursus, så sørg for at inkludere sandwich, der har hvede eller hele korn brød og magert kød (kylling, kalkun, grillet fisk). Derudover, så prøv at undgå mayonnaise og brug sennep i stedet. Kontroller, om du kan få en salat eller frisk frugt som en side i stedet for chips eller pommes frites. Undgå også sandwich, der indikerer smør eller olie blev brugt til at grille brød; i stedet, se om de let kan skåler din sandwich, især hvis du kan lide det varmt. Prøv at vælge sandwich, der har flere grøntsager (salat, tomat, agurk, avocado, peberfrugter osv) i stedet for dem, der er proppet med kun kød og ost.

6 tips til at spise Out Sund
Måske de sværeste menuer til at vælge fra er restauranter, der tilbyder gratis brød og smør eller chips / salsa som en appetitvækker, før du selv har bestilt. Prøv at vælge fødevarer, der er lavere i kulhydrater, da du vil være (sandsynligvis) møde din kulhydrat ved at spise den gratis brød og chips. Vælg for eksempel pasta, der har en tomat baseret sauce (snarere end en cremet eller mælk baseret sauce), fyldt med grøntsager og protein (bønner eller magert kød). En anden mulighed er at vælge en magert kød som en hovedret, og få pasta (med en tomat baseret sauce) og grøntsager som en side parabol. Også fødevarer med saucer og ost tilføje ekstra kalorier og fedt; prøv at vælge fødevarer uden saucer, eller bede om at få den sauce på side.
En god tommelfingerregel er at følge regeringen anbefalede MyPlate hvor halvdelen af ​​din tallerken skal fyldes med frugt og grøntsager (uden ekstra fedt). Find entrees, der har en afbalanceret blanding af kulhydrater, proteiner og frugt / grøntsager. Kig efter fuldkorn eller hele hvede, såsom brune ris eller hele hvede pasta.

6 tips til at spise Out Sund
Alt i alt huske på, at del kontrol er det vigtigste. Mens vi alle nyder en god aftale, restaurant dele er normalt for meget for én person at spise. Dele et måltid med et familiemedlem eller en ven, eller sætte halvdelen væk i en to-go boks for at undgå overspisning ved måltiderne. Vælg entrees, der primært omfatter grøntsager og undgå fødevarer med ekstra saucer eller ost. Husk også at nyde dig selv! Du spiser ude, og det formodes at være en sjov behandler; alt med måde.