6 ting du bør aldrig gøre for at tabe

Vægttabet kan være en skræmmende opgave, og føre til nogle ligefrem risikable vaner, der kan gøre flere dårlige end gode når det kommer til dit helbred. Eliminere en hel fødevaregruppe, springe måltider i løbet af dagen, at få på skalaen hver morgen (noget, der kan sætte dig op til en god eller dårlig humør for dagen), eller blot tage kosttilskud i stedet for at spise hele fødevarer er ikke de bedste måder at tabe og holde det ud på lang sigt.

Af alle de ting, du bør undgå, er der seks ting, du bør aldrig gøre:

1. Skæring kalorier alt for lav

Ikke blot vil du miste dyrebare muskel, men opskæring kalorier for alvorligt kan forårsage sundhedsmæssige risici såsom metabolisk syndrom og insulinresistens. Dit stofskifte vil bremse fra at miste muskler, vand og fedt og din krop vil mangle næringsstoffer.

I stedet: Spis mindst 1.200 kalorier om dagen, der omfatter god kvalitet protein, fedt og kulhydrater.

6 ting du bør aldrig gøre for at tabe

2. Diet Pills

Over-the counter formler er fulde af koffein og diuretika, der sætter enorm belastning på binyrerne, nyrerne og hjertet og forårsage hovedpine og angst.

I stedet: Gør udøve en daglig del af din rutine og fokus på hele fødevarer.

3. Cleansing

Detoxing kroppen hjælper din krop slippe af toksiner men det skal være under opsyn af en læge eller holistisk praktiserende læge. Det kan forårsage alvorlig dehydrering.

I stedet: Drik masser af rene, rent vand og fiberrige fødevarer.

4. Opkastning

Tygge mad kun at spytte den ud eller smide det op er ikke kun usundt og usikre, men det kan forårsage alvorlig skade på spiserøret, mund og tænder.

I stedet: Fokus på at vælge sunde fødevarer ved hvert måltid. Hvis du glide op eller laver en fejl, forpligte sig til at spise bedre ved næste måltid.

6 ting du bør aldrig gøre for at tabe

5. Living på Gym

Gå til gymnastik hver dag er en god ting, men ekstrem motion kan sætte dig i risiko for skader, dehydrering og elektrolytforstyrrelser.

I stedet: Mere er ikke altid bedre. The American Heart Association anbefaler 30 minutters motion fem gange ugentlig og styrketræning tre dage om ugen. Plus det er en fantastisk måde at reducere stress.

6. Skipping Måltider

Dette er en af ​​de værste måder at forsøge at tabe sig, da det vil tvinge din krop til at lagre fedt.

I stedet: Spis mini-måltider hver tre til fire timer, der omfatter protein og fiber er den bedste måde at stabilisere blodsukkeret og reducere inflammation i hele kroppen.

Den bedste vægttab metode er at finde en plan, som du kan bo med lang sigt. Vær opmærksom på, hvad du spiser, lytte til din krop, og glemme de ekstreme vægttab produkter og ordninger, der ikke fungerer i det lange løb.