6 Sundhedsmæssige fordele af Yerba Mate te

Yerba mate te er en sydamerikansk drik fremstillet ved lagt i blød jorden blade og stilke af Yerba mate anlægget. Yerba mate er en central nervesystem stimulerende indeholder koffein, men det indeholder også en række andre næringsstoffer, herunder antioxidanter, aminosyrer, polyphenoler, vitaminer og mineraler. Yerba mate er udråbt som værende en sikker og effektiv nervesystem nydelsesmiddel med få bivirkninger og mange sundhedsmæssige fordele. Her er nogle af fordelene ved at drikke yerba mate te.

1. rig på antioxidanter

Yerba mate te er meget høj i antioxidanter; det har fået omkring 90% flere antioxidanter end grøn te. Yerba mate har betydelige immun øge egenskaber. Det kan bremse tegn på ældning, afgifte blodet og forebygge mange typer af kræft. Yerba mate hjælper også reducere stress og søvnløshed.

2. Forbedrer Din evne til at fokusere

Fortalere for yerba mate te sige, at mineraler, vitaminer, antioxidanter, Animo syrer og polphenols findes i denne drik har en afvejning virkning på koffein det indeholder. Brugere rapporterer øget mental energi, klarhed og fokus, men de siger også, at yerba mate ikke forårsager nogen af ​​de ubehagelige bivirkninger forbundet med at drikke koffeinholdige drikkevarer, såsom hovedpine, mavesmerter og nervøsitet.

3. Forbedrer fysisk udholdenhed

De kemiske forbindelser og næringsstoffer i Yerba mate te påvirker dit stofskifte til at gøre din krop brug kulhydrater mere effektivt. Det betyder, at du får mere energi fra den mad, du spiser. Du vil også brænde flere af de kalorier din krop har lagret i fedtceller som brændstof, når du drikker Yerba mate te regelmæssigt. Regelmæssig Yerba mate forbrug også hjælper med at holde mælkesyre fra opbygning i dine muskler, så du kan falde post workout ømhed og klippe dit restitutionstid.

4. Aids fordøjelse

De indfødte folk i Sydamerika har længe brugt Yerba mate te som en traditionel urtemedicin mod fordøjelses lidelser. Yerba mate hjælpemidler fordøjelsen ved at stimulere øget produktion af galde og andre gastrisk syrer. Yerba mate hjælper med at holde din kolon ren for effektiv og effektiv eliminering af affald, og hjælper med at reducere mave bakterier, der kan bidrage til dårlig ånde.

5. Hjælper dig kontrollere din vægt

Native sydamerikanske folkeslag har traditionelt brugt Yerba mate som en del af en livsstil, der omfatter en sund kost og motion. Yerba mate har stimulerende kvaliteter til at hjælpe du føler dig fuld hurtigere efter du begynder at spise, og det forsinker din fordøjelse, så din mave bliver fuld længere. Kombinere Yerba mate med en sund kost og regelmæssig motion kan bidrage til at øge dit stofskifte til at forbrænde flere kalorier, og det kan hjælpe dig spise mindre ved at bremse din appetit lidt.

6. støtter Cardiovascular Health

De antioxidanter og aminosyrer til stede i Yerba mate hjælp fedt og kolesterol flytte gennem din blodbanen, så de ikke ophobes på arterie vægge. Yerba mate hjælper også forhindre åreforkalkning (åreforkalkning) og forebygger blodpropper, der kan forårsage hjerteanfald eller slagtilfælde.