6 Sunde snacks til at arbejde på dine fødder

Det kan være frustrerende at forsøge at opretholde en sund kost, når du arbejder på dine fødder hele dagen. Du kan gå uden at spise så længe, ​​at du ender binging på den første ting i sigte, uanset om det er sundt eller ej. Da du ikke kan faktisk sidde ned med dig måltid kan du føle, at du ikke får de næringsstoffer, du har brug for.

Så her er nogle næringsstoffer pakket snack muligheder, der ikke har behov for fuld opmærksomhed. Du kan enten bære dem rundt med dig eller lade dem i nærheden, hvor du kan tag en bid, som du passerer.

6 Sunde snacks til at arbejde på dine fødder

Nødder

Nødder er ekstremt bærbare. Du kan smide dem i en pose sandwich eller lille beholder. Mandler, cashewnødder, og valnødder alle har fiber og sunde fedtstoffer til at holde dig tilfreds.

Snack Bars

Der er masser af fiber eller protein barer at vælge imellem, der kommer pre-pakket og klar til at spise. Nogle af mine favoritter er Gnu fiber barer og Simply protein barer. En ting at holde øje med er sukkerindholdet. Nogle barer er fyldt med høj fructose corn sirup, som kun vil gøre dig træt på dine fødder! Kig efter naturlige sødemidler som agave eller honning.

Protein Pulver

En masse af mærker tilbyder prøve størrelse pakker af deres pulver, men du kan også sætte en scoop i en pose eller beholder og bringe en shaker flaske. Alt du behøver er vand, og du er god til at gå! Det er super let at nippe din snack, ikke?

Pre-cut Veggies

Gulerødder, peberfrugter, selleri eller andre grøntsager er hurtige og nemme snacks, der giver en masse nødvendige vitaminer.

Bær

For en frugt option, bær er små og fungerer godt for at snuppe en håndfuld på farten. Blåbær, hindbær og brombær har et væld af antioxidanter.

Tørret frugt

Nogle gange rigtig frugt kan være for rodet - ligesom en saftig fersken. Tørret frugt er et godt alternativ. Plus, det holder længere!

Granola

Kig efter hele korn havre og naturlige sødemidler.

Ikke alene bør fokusere på sunde snacks, mens du arbejder på dine fødder, skal du også huske at holde hydreret! Seltzer vand og club soda er store muligheder, da de vil holde din mave følelse fuld. Have en fuld vandflaske på alle tidspunkter vil hjælpe dig til at huske at løbende at drikke vand.

Fordi du ikke være i stand til at sidde ned, hvad du spiser før og efter arbejde er også vigtigt. Før du tager på arbejde, spise en påfyldning måltid, der er afbalanceret med protein, fiber, sunde fedtstoffer, grøntsager og fuldkorn. Dette skulle holde dig tilfreds i timevis. Desuden har et sundt måltid klar til at spise, når du er færdig med arbejdet. Uanset om du pakke det og tage den med dig, eller lade den stå i køleskabet til når du kommer hjem, gør det en punkt til at forberede det på forhånd. Dette vil sikre, at du ikke tørklæde ned det første, du ser!

Selvfølgelig spise sundt synes at være en hel del lettere med et skrivebord job, men der er måder at holde køre på sunde valg, mens du arbejder på dine fødder.