6 sunde opskrifter for alle, at Leftover Tyrkiet

Næsten lige så god som Thanksgiving middag selv er de resterende punkter. Gryderetter, stopning og kartofler eller anden måde få bedre efter at have siddet i køleskabet natten over. Hvad får gamle hurtigt, dog er Thanksgiving vigtigste begivenhed: kalkun.

Vægttab eksperter anbefaler springer rester helt, fordi de er traditionelt så overbærende og rige fødevarer, der bør gemmes kun til særlige lejligheder - med undtagelse af Tyrkiet. Mens indånde et stykke græskar pie til morgenmad er næppe en sund måde at starte dagen, ikke føler sig skyldig i et sekund om at stå i skæret af køleskabet lys ved midnat, spise en sund portion kold tyrker. Det er en sidesten, der bør få en fribillet.

6 sunde opskrifter for alle, at Leftover Tyrkiet

En fire ounce servering af kalkun indeholder kun omkring 150 kalorier, men packs en kæmpestor 32 gram protein, 65 procent af dit daglige anbefaling, gør det en stor kilde til muskeltræning essentielle aminosyrer.

Tyrkiet indeholder også selen, som er afgørende for skjoldbruskkirtel funktion og et stærkt immunforsvar. En enkelt servering af kalkun har 36 procent af dit daglige tilførsel af vitamin B3 eller niacin, som hjælper processen fedt i kroppen og 27 procent af dit anbefalede indtag af B6, et vitamin, der hjælper med at holde dit blodsukker stabilt.

Så drage fordel af din pludselige tilstrømning af dette protein kraftcenter ved at tænke uden for kedelige, kold tyrker Sammie og få kreative i køkkenet. Prøv disse unikke og sunde opskrifter, der vil bruge alle dine rester, men holde din familie fra klynker, "Igen ?!"

1. Next Day Tyrkiet Burgers

Da Tyrkiet er slankere end oksekød, det gør den perfekte fedtfattig erstatning for burgere, der er lige så saftig og lækker. Lavet med hele hvede krakker krummer, disse burgere fra Fave sunde opskrifter er høj i fiber, lavt indhold af fedt og kalorier, og store på smag. Serveres på en hel hvede bolle, og top med sauterede løg og en udstrygning af tilovers lavt sukkerindhold tranebær sauce.

2. Curried Tyrkiet og blomkål Stew

Perfekt til at tilføje lidt krydderi til en kold vinterdag, denne curried gryderet har eksotiske varianter, men stadig skriger komfort fødevarer. Oprettet af Rocco Dispiritio for deltagerne på den største taber ranch, denne gryderet er hjertelig, sund, lavt natrium, og kun 256 kalorier per krydrede servering. Opskriften kræver rå kalkun, men du kan smide din allerede kogt kalkun i til allersidst og varme igennem.

3. Tyrkiet Apple Pita

Jeg ved, jeg sagde ingen sammies, men dette er for godt til at forpasse. Fra store hjerner på Fitness Magazine, denne pita packs en masse om ernæring og endnu mere smag i en pose. Den combo af frisk spinat, søde æble og kalkun kan ikke være beat, og hele hvede pita giver nok fiber til at holde dig fuld længe efter din frokostpause. Serveres med resten af ​​æblet på siden, og du har et godt afrundet frokost dine kolleger vil være misundelige på.

4. Tyrkiet og Porre Shepherds Pie

Lær at elske porrer ved at prøve dem ud i at spise godt bud på en Shepherds Pie. Dækket i kartoffelmos (en anden stor brug af rester) denne kalkun version af den irske klassiker kan tilpasses din families smag. En læser anbefaler topping det med søde kartofler i stedet for hvid for en sødere smag og endnu mere fiber og vitamin A.

5. Tyrkiet og Corn Enchiladas

Super hurtig og nem, disse indkast sammen enchiladas fra Real Simple er godt, meget simpelt. Springe mel tortillas og vælge en fuldkorn sort til øge ernæring i denne opskrift endnu mere. Tilføj bønner for endnu mere fylde-you-up fiber.

6. asiatiske Tyrkiet Kål Cups

Hvis du ser dine kulhydrater, kål kopper er din bedste ven. Brød er ofte blot et middel til fyldning, men med denne opskrift fra Cooking Light, fyldet står så godt på egen hånd, behøver du ikke brug for det. Et twist på larb, en thailandsk / laotiske salat af kød krydret med limesaft, urter og chili, disse små roll-ups leverer enorme smag. Top med møtrikker til lidt knas og denne let måltid vil hurtigt blive en af ​​familiens favoritter.