6 strategier til at slå tilbage Halloween Vægtøgning

Halloween er en af ​​mine foretrukne tidspunkter af året. Jeg nyder alt fra udskæring af græskar til utroligt unikke kostumer til spændingen, som du kan se i alle de små børn, og selvfølgelig til alle de sjove parter. Jeg mener her er en ferie, hvor du ikke kun får du at drikke og spise alt, hvad der er dårligt for dig, men du får til at gøre det under dække af en forklædning eller et kostume. Så med alle disse fristelser kombineret med fordelene ved relativ anonymitet Det er ikke svært at se, hvordan vi nemt kan sabotere vores indsats fra en nat af året. For at minimere konsekvenserne af dette års Halloween her er 6 strategier til at slå tilbage Halloween vægtøgning.

1. Hvis du vil være ved at give ud slik til børnene i dit nabolag købe slik, som du ikke kan lide. Må ikke gå ud og få candy ingen kan lide, eller du indstiller dig op til at være i huset i nabolaget, der får æggede og tp'd i slutningen af ​​natten. Og hvis du vælger en slik, som du ikke helt finde oprørende derefter vente så længe som muligt, før de køber og køber mindre end hvad du har brug for. Dit mål er at have minimal fristelse rundt, før børnene begynder at komme rundt og til at løbe ud, før natten er igennem.

2. Hvis du skal til fest spise et måltid lige før du går. Vælg et magert protein og partner det med så mange fiberholdige grøntsager som du vil. Når du er til festen, du er mindre tilbøjelige til at blive fristet af alle de godbidder, der er tilgængelige.

3. Undgå at drikke dine kalorier til festen. Ved at have noget at spise, før du vil være mindre tilbøjelige til at have en drink med det samme. Når du er klar til en har et glas vand. Ved at have et glas vand i hånden, du er mindre tilbøjelige til at være bestået et sukkerholdigt alkoholisk drink ved en overdrevent opmærksomme vært. Hvis du ønsker at forkæle gå med rødvin.

4. Bringe nogle tyggegummi med dig. Når fylde middagen begynder at fortage sig pop et stykke tyggegummi i munden. Mens de forskellige dufte fra godbidder kan blive fristende virkningen af ​​tygge nogle tyggegummi vil distrahere og mindske fristelsen.

5. Gør lidt ekstra på din træning denne dag. Hvis du normalt løfter men ikke gør cardio efter, så gør nogle cardio. Hvis dette er normalt din hviledag derefter tilføje i en ekstra træning. Du ville blive overrasket over hvor meget stærkere vor viljestyrke er, og hvor meget mere sandsynligt, at vi er til at modstå fristelse, når du har gjort noget positivt. Tro ikke på mig? Hvor sandsynligt er du til at børste og tandtråd efter at gå til tandlægen, når tænderne har det rene, glatte fornemmelse i forhold til andre tidspunkter af året?

6. Når du er klar til at have en snack Grib en serviet i stedet for en plade. Du kan indlæse mindre på en serviet end en plade. Når du går gennem indstillingerne vælger proteinkilder såsom kød, ost og nødder sammen med frugt og grøntsager. Vær opmærksom på de tæller højt kalorieindhold i nødder, saucer og dips og prøve disse sparsomt. Når du er klar til at prøve noget sødt gå med den mørke chokolade, men husk det er stadig behandler, blot en sundere version af det.

Håber disse tips hjælper dig med at holde Halloween vægtøgning i skak.

Din coach,

Chris.
www.okanaganpeakperformance.com
250.212.2972