6 Strækker for at undgå muskel skade, mens du kører

Som med enhver workout regime, løb medfører risiko for muskel skade. Når du gør sport eller streng motion, er det vigtigt at træffe forebyggende foranstaltninger for at sikre en skade-fri session. Endnu mere end at vælge de rigtige sko og udstyr til løb, er det tilrådeligt at gøre en varm op inden du kører. For at sikre, at dine muskler er prepped for den lange træning forude, udspænding bør indgå i din varme ups. Der er to typer af strækøvelser: statiske og dynamiske. Statiske strækninger er gode til at løsne op dine muskler til workout forude efter du varmet dem op allerede. Du skal passe på ikke at overstrække eller gå ud over det punkt, hvor det er behageligt. Dynamisk strækker kræver, at du er mere bevægelige, og er en fantastisk måde at få dit hjerte bankende og blodet flyder, mens du strække. Dette giver dig mulighed for at bryde ind i en sved og få mere pumpet op til din kører session. Her er et par vigtige strækøvelser for at undgå muskel skade for løbere.

1. Calf Stretch

Det er en form for statisk stretching, du kan gøre stående eller mod væggen. Put det ene ben frem, og strække dine andre ben bag dig. Sørg for, at ben bag dig er strakt lige. Du kan skubbe mod væggen for at strække den yderligere. Tæl til 10, og gøre det samme med det andet ben. Du kan gentage dette flere gange.

2. Flamingo

Dette er en anden form for statisk strækning der virker på din quadriceps. Du kan gøre dette stående eller lænet mod en væg. Du hæve dit højre ben bag dig ved knæet, og få fat i din fod med højre hånd. Nu du trækker langsomt tilbage, mens du føler din lårmusklen stræk. Gentag dette flere gange for hvert ben.

3. Heel Drops

Denne statisk stretching øvelse er nøglen til at forhindre Achilles tendinitis, eller skade på din hæl sener. Stå på en kantsten med forparti dine fødder. Nu du slippe dine hæle langsomt mod jorden og tælle til 10 og løfte dem op igen. Gør dette et par gange.

4. Gåture lunges

Det er en form for dynamisk strækning der fungerer dine kalve, hamstrings og knæ. Tag en kæmpe skridt fremad, som i en lunge, og holder din ryg ben lige. Så gør det samme med en anden ben. Gør dette indtil du har taget omkring 20 lunges eller syvmileskridt. Sørg for at gøre dette langsomt, især hvis du er nybegynder eller dine muskler er stadig koldt.

5. Leg Pendulum

Dette er en dynamisk stretching øvelse, der er godt for dine hofter. Du står på et ben, og løft det andet ben til siden. Nu du svinger det ben foran dig som et pendul, og sving den tilbage. Gør dette 10 gange for hvert ben.

6. Hamstring Stretch

Her er en anden vigtig dynamisk øvelse, der er målrettet til dine hamstrings. Du ligger fladt på ryggen, og pak en sammenrullet håndklæde eller gummi slange omkring din højre fod. Så du trækker på håndklæde eller slange, som du hæve dine ben, alt imens holder dit knæ lige, så bringe den tilbage ned til jorden. Gentag dette 10 gange for hvert ben.