6 Principper for en lykkelig langsigtet Ægteskab

Et team af eksperter fra instituttet i staten Georgia har opdaget de vigtigste kvaliteter, der er ansvarlige for levetiden af et ægteskab. Det viser sig, at grundlaget for en langsigtet partnerskab består af seks blokke, der danner et stærkt forhold.

6 Principper for en lykkelig langsigtet Ægteskab

Disse seks principper er kemi følelser, respekt, glæde, nydelse, selvtillid og empati. Når disse komponenter er stærke, så messen køn kan være sikker på, at deres kære behandle ægteskabet som noget af vital betydning. For forskning, har forskerne udviklet en speciel test, der består af seks spørgsmål. Disse spørgsmål er blevet besvaret af mere end to tusinde par i forskellige aldre.

Det første spørgsmål behandles den del af et forhold, som kaldes kemi følelser: Hvilke følelser opstår ved synet af den elskede ægtefælle: spænding, romantik, eller lidenskab. Så de par afspejles i spørgsmålet om respekt: ​​Hvad er den daglige kommunikation med din partner ud? I dette tilfælde blev de par bedt om at vurdere deres evne til at lytte til deres ægtefælle uden at afbryde og ikke ind i samtalen for tidligt. Det næste spørgsmål var om sådan en følelse som nydelse: Hvor ofte har du en romantisk aften? Det fjerde spørgsmål var, hvis damen føles naturligt med sin partner.

Et lignende spørgsmål, som er forbundet med tillid, er, hvis den dame kan betro sine personlige frygt og drømme til sin partner uden at bekymre sig, at de senere kan bruges mod hende. Det sidste sjette spørgsmål var empati: hvad er det ligesom når din partner er bekymrende og har brug for hjælp. Afprøvningen viste, at de ægtefæller, der svarede bekræftende på de seks spørgsmål, havde en stærk og langsigtet ægteskab. Et negativt svar blev en indikator for, at sådanne forhold i fremtiden vil føre til misforståelser og køling af følelser.