6 øvelser for at hjælpe forebygge knogleskørhed

Osteoporose er en sygdom, der påvirker knoglerne. Osteoporose påvirker ikke kun kvinder, men også mænd. Osteoporose er mere almindelig hos kvinder, fordi som de bliver ældre, mister de østrogen, som er nøglen til at beskytte knoglerne. Osteoporose forårsager knoglerne til at blive skør og svag. Dette bevirker, at knoglerne bliver porøs og knogler kan let fraktur.

Der er store øvelser, som du kan gøre for at hjælpe med at forebygge knogleskørhed. Enhver øvelse, der er vægtbærende eller bærende er stor i at holde knoglerne stærke. High Impact øvelser er også godt at gøre.

Forebygge knogleskørhed?

Vægtbærende og bærende øvelser bidrage til at holde knoglerne stærke. Disse typer af øvelser forårsage muskler og sener til at trække de knogler, der vil stimulere cellerne i knoglerne til at producere mere knogle.

1. Løb - Løb er en fantastisk måde at forebygge knogleskørhed og holde din krop stærk og pasform.

2. Jogging og Walking - Hvis drift er for stor effekt for dig, jogging eller walking vil give de samme fordele.

3. gymnastik- Hvis du er fleksibel og nyde gymnastik, vil dette hjælpe forebygge knogleskørhed senere i livet.

4. Aerobic - Enhver form for aerobic, såsom trin eller dans, vil bidrage til at forebygge knogleskørhed.

5. Vægt Løfte- Vægtløftning er en fantastisk måde at holde dine knogler stærke og forbedre balance, hvilket vil bidrage til at bremse forringelsen af ​​knogle.

6. Team Sports - Team sportsgrene, der inddrager kører og kaste er gode måder at få involveret og forebygge knogleskørhed.

Selv om enhver form for motion er godt for din krop, er der nogle øvelser, der er mindre effektive til at forebygge knogleskørhed. Nogle af disse øvelser er svømning, vandaerobic og andre minimale vægtbærende øvelser.

Ernæring

Nutrition er meget vigtigt. De rigtige mængder af calcium og D-vitamin gennem hele dit liv vil hjælpe med at forebygge knogleskørhed. Disse to arbejder hånd i hånd til at opbygge knogler og holde dem sunde. En voksen skal have omkring 1.000 mg calcium om dagen. En person skal have omkring 200 til 600 enheder hver dag af vitamin D. En anden vigtig vitamin for knogle udvikling er vitamin K.

Bone Mass

Knogletæthed kan reduceres, når du tabe sig. Det er derfor, det er vigtigt at få dit daglige vitaminer og mineraler. Knogletab mens tabe vægt kan også være forebygges, hvis du gør de vægtbærende øvelser, som til gengæld vil styrke og hjælpe med at opbygge knogler.

Osteoporose er en sygdom, der påvirker millioner af mennesker. Hovedparten af ​​knoglevækst indtræffer før alder 30. Det er vigtigt at spise en velafbalanceret kost og gøre dem vægtbærende øvelser, før du tænder 30. Det er lige så vigtigt at fortsætte denne regime gennem hele voksenlivet. Ved at have en kost, der er tilstrækkelig i calcium, vitamin D og vitamin K, hjælper du med til at forebygge knogleskørhed. Ved at gøre de vægtbærende øvelser, vil du opretholde knogletæthed, der kan forbedre din muskler og knogler styrke og øge din følelse af balance. Alle disse ting er vigtige i forebyggelse af osteoporose.