6 mest almindelige spil Kvinder Spil Online

At spille spil online er altid blevet betragtet som en rent mands måde at tilbringe fritiden. Men ifølge en nylig undersøgelse, kvinder spiller online og videospil lige så meget som mænd og i nogle tilfælde endda foretrækker at spille dem til sex. Så, kære, lad os ikke skamme sig over det og bekende: det er sjovt! Så hvad er de mest almindelige spil kvinder vælger?

6 mest almindelige spil Kvinder Spil Online

Baseret på en britisk meningsmåling, er der en række spil, der er mest populære blandt kvinder:

1. Puslespil og Trivia

Det er sådan en dejlig ting at være en Hvem vil være millionær? Spiller uden at forlade dit eget hjem! Og hvem ved, måske er det dig, der vil være den næste vinder?

2. Aktioner og Shooters

Selvom det er meningen at være en genre for mænd, damer henvende sig til denne form for sjov, også. Disse spil holde dig i god form og udvikle god reaktion.

6 mest almindelige spil Kvinder Spil Online

3. Strategier

Hvad med at køre din egen virksomhed, men uden egentlig økonomisk risiko? Eller voksende dyr på en gård uden nogensinde at gøre noget forkert? Du kan gøre det online. Og masser af kvinder allerede nyder denne aktivitet.

4. Sport

Sport spil online betyder ikke at varme op, ingen skader, ingen sved og ingen omkostninger, men en stor del af morskab! Man kan vælge, hvad slags sport de kan lide og spille det.

6 mest almindelige spil Kvinder Spil Online

5. Gambling

Det omfatter bingo, poker eller slots casino spil og så videre og tilbyder en dejlig, spænding bringer mulighed for at tjene nogle penge med lidt held, selvfølgelig.

6 mest almindelige spil Kvinder Spil Online

6. Simuleringer

Vil du være en hård pige som Angelina Jolie, der har et pilotcertifikat? Med simulator spil dette er muligt hjemme - også selvom det er en tank, et fly eller en formel, en bil!

68% af kvinderne har spillet online-spil i de sidste seks måneder. Hvis du er en af ​​dem, skal du ikke tøve med at gå på, hvis det er noget, du nyder. Gaming er ikke, hvad kun mænd gør: 48% af alle gamere er kvinder. Så det ser ud som online gaming industrien er en af ​​de mest underholdende medier for begge køn og folk i alle aldre.